Proba pirat nivel 7 (de unde activez?)

Discuție în 'Ajutor' creată de IceBull3t, 3 Feb 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Salut,

Am nivel 6 la barca, de unde pot activa misiunile sau meniul pt proba de nivel 7 ? Am incercat tot ce mi-a trecut prin minte dar fara succes.

Aveam barca la nivel 6 de acum cativa ani. Am reinceput dar ramane de vazut daca mai joc tinand cont ca gasesti 2 playeri pe harta si am avut o misiune unde sa caut 5 luminite si mi-a luat 30-60 de minute sa gasesc acele 5 luminite in 3 harti diferite.

Asa ca ramane intrebarea mea, de unde pot activa misiunile pt alt nivel ?

2. Aenledon

Aenledon Guest

3. IceBull3t

Link-ul ala am dat de el dar ... dar ... :
    - am o misiune care nu o pot termina (Cantarirea sortilor - 10k dmg la NPC-ul Klert Drakir, si apoi sa ma intorc la NPC-ul Emily Davis ) , mai exact acel NPC nu are activa optiunea de a termina acea misiune, sunt in portul securizat de deasupra lui 1/1. Langa acel NPC, vezi screenshot nu pot termina misiunea. http://prntscr.com/mg0jfd
    - in 1/1 este Norton Maxwell care imi zice ca-s prea tomata ca sa-mi dea acces la o misiune si am nevoie de nivel 7.

Asa ca revin cu intrebarea ... CARE NPC imi da acces la misiunea pentru proba 7 de pirat?

4. IceBull3t

NVM ... se pare ca ati folosit aceeasi poza IDENTICA la 2 NPC diferiti ....

5. Aenledon

Aenledon Guest

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.