probabilitate de lovitura

Discuție în 'Ajutor' creată de simi2, 14 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. simi2

simi2 Mogul forum

La echipare nava/ valori imi apare ca am probabilitate de lovitura 84.5%. Intrebarea este urmatoarea: daca am 75% de la tunuri, 6% de la castel "pulbere extra" si 4.5% de la o piatra nu ar trebui sa am 85.5%?

2. Uzzy.

Uzzy. Guest

Ar trebui sa aveti probabilitatea 85.5%, ati verificat sa aveti design-ul cu piatra respectiva activat, deasemenea va rog sa verificati Ochiul de vultur si Furtuna cu grindina daca sunt activate sau nu.

3. BaD_FoX

BaD_FoX Novice forum

pulberea extra de la castele iti creste daunile la tunuri

tu ai 75% de la tunuri piatra de 4.5% si cred ca mai ai tunarul care iti da 5% deci 84,5%

sfatul meu fa sextantul de la castele ala creste probabilitatea de lovitura

apropo dl moderator uzzy cred ca ar fi bine sa nu duceti oamenii in eroare si ar fi cazul fara suparare sa citit FAQ castele:d

4. Uzzy.

Uzzy. Guest

Aveti dreptate, castelul Pulbere Extra mareste daunele tunurilor, nu probabilitatea de lovitura.

Imi cer scuze, cunosc foarte bine FAQ-ul, greseala mea a fost aceea ca nu am citit cu atentie mesajul colegului dvs.

ĦIťмªη apreciază asta.
  5. simi2

simi2 Mogul forum

multumesc. puteti inchide subiectul.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.