Probabilitate de lovitura

Discuție în 'Ajutor' creată de simi2, 27 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. simi2

simi2 Mogul forum

in cazul in care am 104.5 probabilitate de lovitura, damage-ul meu nu ar trebui sa fie la fel la fiecare salva?

2. Uzzy.

Uzzy. Guest

Nu,indiferent de probabilitatea dvs. tot va exista o variatie a damage-ului.

3. VLAD

VLAD Talent de excepţie

in mod normal ar trebui sa fie cum zici tu daca ai 100% darce sa i faci...nu le au iesit calculele bine

4. simi2

simi2 Mogul forum

stai ca am mai observat ceva. procentul de probabilitate de lovitura mi se schimba. daca trag cu pulberea activata am 104.5, daca nu activez pulberea am 94.5%. din cate stiam eu probabilitatea nu are nici o treaba cu pulberea. corectati-ma daca gresesc.

5. VLAD

VLAD Talent de excepţie

pulberea ofera 10% probabilitate/sanse de lovitura

6. simi2

simi2 Mogul forum

stai un pic. eu am 75% de la tunuri, 5% de la tunar, 4.5% de la o piatra, 20% de la mascota. in total 104.5%. daca activez pulberea ar trebui sa am 114.5%, nu?

7. VLAD

VLAD Talent de excepţie

20% de la mascota??? eu stiam de maxim 10...
    BESTIAR - HABROK
    Acest grifon oferă 10% mai multă precizie la țintire și +25.000 HP, cu care inamicii devin pradă sigură!
    BESTIAR - DINTE PUTRED
    Abilităţi
    +10% Probabilitate de lovitură în plus
    +20000 Puncte Voodoo în plus
    oricum tot ce trece de 100% nu mai conteaza impotriva npc urilor, insa contra jucatorilor cica ar conta depinde cata preventie au ei, dar nu sunt sigur. rog un admin sa confirme/infirme

Modificat ultima dată: 27 Iun 2015
  8. simi2

simi2 Mogul forum

pff. ce prost sunt. m-am uitat la mai multe mascote. intradevar dinte putred da numai 10%. merci. puteti inchide subiectul

9. Uzzy.

Uzzy. Guest

Ma bucur ca v-ati lamurit.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.