problema cu parola de logare

Discuție în 'Ajutor' creată de ^KARDINAL^, 13 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ^KARDINAL^

^KARDINAL^ Începător forum

salut , nu stiu daca e in sectiunea care trebuie dar poate un mod sa imi schimbe si mie parola de logare? am incercat da nu reusesc, nu primesc mailul de confirmare din nu stiu ce motiv, am trimis la suport dar vad nu se obosesc sa-mi dea un raspuns, deci cum fac sa-mi schimb si eu parola?

2. ^KARDINAL^

era sa uit, user id
    281/25864218

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Doar dumneavoastra puteti sa va schimbati datele personale. Aceasta problema nu se poate rezolva prin intermediul forum-ului.
    Va rog sa trimiteti un tichet la suport si sa cereti o verificare a situatiei si de asemenea a adresei Dvs. de mail - posibil sa se afle in Blacklist. Pentru siguranta mentionati in tichet si o adresa alternativa de mail si solicitati ca raspunsul sa va parvina pe ambele adrese de e-mail.

4. ^KARDINAL^

ok, o sa trimit si a doua adresa de mail, cine stie poate a doua va primii raspunsul, multam decadent, poti sa inchizi

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.