Problema joc

Discuție în 'Ajutor' creată de **~roby~**, 12 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **~roby~**

**~roby~** Începător forum

buna seara
    am si eu o problema pe contu lu varu meu
    de o luna de zile numai poate sa faca miniuni si sa dea proba de pirat
    din ce cauza se intampla asa ceva?
    va multumesc!

2. House

House Guest

Trebuie sa trimita un e-mail detaliat la Serviciul Suport pentru verificarea contului si rezolvarea problemelor tehnice in cazul in care este vorba de asa ceva.

3. **~roby~**

da deci am trimis si asa ceva si mi s-a spus k se rezolva
    am asteptat 1 sapt si nu s-a rezolvat nmk

4. **~roby~**

deci nu imi arata nicio misiune nici proba
    nici sa cumpar proba de pirat

5. DovLeceL

DovLeceL Începător forum

si mie nu mi-a dat misiunile pt incepatori adik cele 15 am lvl 4 si nu mi le-a dat:(:mad:

6. DovLeceL

DovLeceL Începător forum

domnilor admini chiar nu bagati playerii in seama?am intrebat mai sus de ce nu mi-a dat misiunile alea care se dau la primele lvl-uri am lvl 4 si inka nu mi-a dat nici o misiune de incepator dc?sau nu stiu eu unde sa le activez?ca la misiuni nu mi le arata:(

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Situatia descrisa de Dvs. nu este singulara. Eroarea poate fi rezolvata prin intermediul Forum-ului. Va rog sa sesizati din nou suportul si sa le solicitati o solutie. Doar ei va pot ajuta.

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Stimate jucator,

Va rog, pe viitor, sa deschideti o tema noua daca problema Dvs. este diferita de cea semnalata deja.
    Misiunile de incepator nu pot fi activate de catre jucatori. Daca nu le-ati primit va rog sa sesizati suportul si sa le cereti lamuriri privind problema.

Succes!

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.