PROBLEMA LA STATUS&REZILIERE

Discuție în 'Ajutor' creată de ~highlander~, 19 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~highlander~

~highlander~ Începător forum

De ce nu mai pot sa sterg datele de la card dupa ce mi-am facut cumparaturile ?
    La status&reziliere nu mai poti anula nimic,sper sa nu ma trezesc cu sume abuziv retrase din cont sub pretextul ca nu am anulat prelungirea pachetelor avantaj.
    Va rog sa rezolvati problema cat mai repede. Va multumesc!

2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Vezi ca exista un support special pentru sectiunea payment, ii poti contacta pe ei.

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Curata toate datele din browser si scrie la support. Daca ai 3D secure nu iti pot retrage bani din cont pentru motive inventate.

Modificat ultima dată: 21 Iun 2016
  4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Acest timp de problema nu se poate rezolva prin intermediul forumului.
    Exista cateva situatii asemenatoare raportate si aflate deja in atentia suportului de payment. Va rog sa va adresati suportului de joc sau suportului de payment si sa solicitati o analiza a situatiei si o rezolvare - descrieti cu exactitate contextul in care a aparut, pentru a ii ajuta la identificarea erorii.

Succes!
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.