Probleme cu delogarea!

Discuție în 'Întrebări tehnice' creată de carlosmm, 6 Iun 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. carlosmm

carlosmm Maestru forum

Azi m am delogat de pe harta, si acum cand am intrat nava imi era in nimbus

2020-06-06 13:36:33
    Ai fost scufundat de .
    2020-06-06 13:29:11
    Ai primit 2 x Cristale.
    la ora 13.30 am iesit, cine a mai patit, nu e prima data

2. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Programul bot te-a bagat in nimbus :)))..Nu mai lasa..ca iar o patesti :)))

3. carlosmm

carlosmm Maestru forum

ba jur... daca am 4 ore maxim pe saptamana pe mare... poti sa nu mai vorbesti fara sa sti, mai sti ca ti bagat perle cu hack ul, daca cineva o sa primeasca ban pe nimicul tau, nu mai te baga ca musca in lapte.

4. carlosmm

carlosmm Maestru forum

up

5. carlosmm

carlosmm Maestru forum

uppp
    2020-06-09 09:40:48
    Ai fost scufundat de .
    2020-06-09 09:40:46
    Ai fost lovit de 1 x Focul lui Elmo. Motiv: Modificare articol
    2020-06-09 09:38:10
    Ai scufundat nava lui Faimă HRMS.
    ba tot nu merge
    adminiiiiiiii ce facem?

6. carlosmm

carlosmm Maestru forum

uppppppppppppppppppppp

2020-06-09 18:36:13
    Ai fost scufundat de .
    2020-06-09 18:28:22
    Ai primit 44 x Cristale.

7. Bowie

Bowie Guest

Înainte de a inchide fereastra de joc, apăsaţi butonul de delogare. Există un timp de verificare după ce aţi părăsit jocul fără a vă deloga. În acest timp sunteţi atacabil. Acesta se comportă la fel ca în cazul hărţilor bonus, raid sau teleportării: anulează acţiunea de delogare automată când sunteţi afk sau aţi închis fereastra de joc. Puteţi fi atacat chiar de unele NPC-uri, astfel că veţi rămâne pe mare până ce atacul va dispărea sau dvs. veţi fi scufundat. Dacă aveţi un coleg de ghildă/prieten, rugaţi-l să vă supravegheze nava după ce aţi părăsit jocul preţ de câteva minute până aceasta va dispărea de pe mare. Dacă problema persistă vă rog să ne raportaţi.

8. carlosmm

carlosmm Maestru forum

am 10 secunde la log, am intrat de pe alt cont si dupa ce trec alea 10 secunde inca barca e pe mare

9. Bowie

Bowie Guest

Din ce am testat eu, la logout merge normal dar am cronometrat exact 10 minute dupa ce am inchis fereastra fara sa deloghez barca. Voi transmite mai departe problema dvs.

axel apreciază asta.
  10. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Daca dai logout si nu astepti cele 10 secunde,dupa care sa inchizi pagina de joc,barca iti ramane pe mare.
    in cele 10 min cat dureaza pana la delogare automata,poti fi atacat si scufndat, chiar daca ai inchis pagina de joc.

11. Bowie

Bowie Guest

Barca dispare de pe mare ca in cazul asteptarii timp de cele 10 secunde chiar daca inchizi pagina de joc imediat dupa ce ai apasat butonul. Daca esti atacat intre timp sau se dau iteme de actiune asupra ta se reseteaza cronometrul de delogare si dureaza 10 minute delogarea fara a suferi vreun atac sau altceva.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.