probleme de cont

Discuție în 'Ajutor' creată de raulytos, 31 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. raulytos

raulytos Novice forum

Buna seara as avea o problema am intrat azi sa vad de sa rezolvat problema la secțiunea payment și intrând am primit următorul mesaj :
    În prezent, datoriile tale însumează 30,58 €. Te rugăm să plăteşti această sumă până la data de 14.08.2017. Clicând pe link-ul următor, poţi efectua plata repede şi simplu. Plăteşte acum! Avertisment: Dacă această sumă nu este plătită până la data indicată, vom fi nevoiţi să-ţi închidem contul. Te rugăm să reţii faptul că procesarea plăţii poate dura până la 24 de ore.
    Motul acestui mesaj ar fii??Plus ca am dat sa plătesc nu pot cu cardul în rest eu nu am cum sa plătesc eu folosesc doar Mastercard și maestro.Știe cineva de ce trebuie sa plătesc eu ăsta plus ca la detalii pe degeaba i dau ca nu îmi apare și o parte scrie ceva dar a fost acoperit.

2. _Cipy7

_Cipy7 Guest

Buna seara.
    Imi pare rau dar noi nu va putem ajuta in problemele legate de payment. Scrieti va rog la Suport, sectiunea Probleme de plata.

3. raulytos

raulytos Novice forum

Le-am scris dar nu am primit nici un raspuns

4. _Cipy7

_Cipy7 Guest

Suportul raspunde in aproximativ o zi lucratoare, aceasta este media, poate dura putin mai mult sau va pot raspunde mai repede in functie de complexitatea problemei. Va recomand sa aveti rabdare si sa asteptati raspunsul de la Suport.
    Va multumesc.

*allia* apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.