Probleme in pergament si probleme piratii pentru abordare

Discuție în 'Ajutor' creată de ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪, 9 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

Prima problema este cea legata de navele din pergament,acestea nu se vad pe harta mini cand mergi sa repari mai la mare distanta si stai ca nebuna sa le cauti ca nu stii pe unde sunt,exemplu eu personal las ultima nava la o salva si merg sa repar full tot hp si pv si dupa continui dar nu mai vad nava pe harta mini unde este numai trebuie sa astept sa vina singura la mine.A 2 a problema sunt numarul de pirati,pe mare imi arata ca am 600,cand dau la nava mea arata 630 si cand dau sus la aboradre si sa pun pirati arata 470 cum vine asta?care este numarul total,s-a modificat ceva sau cel mai sigur este eroare ca deobicei.spre sa se rezolve astea cat mai repede daca nu se stiu le-am zis acum.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Prima situatie a fost deja transmisa departamentului tehnic pentru a fi rezolvata.
    Numarul de pirati a scazut la implementarea celei mai recente faze a transfigurarii. Puntile au fost eliminate si au aparut sloturile. Piratii care puteau fi echipati pe punti au disparut. Inca nu avem informatii legate de modul in care ei vor fi reintrodusi in joc.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.