Feedback probleme la contractorul de event!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de WΘИĐΞЯ, 23 Mar 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

Cand incerc sa iau misiune de la contractorul de event, inghiata harta marii(se blocheaza)!!! Nici f5 nu mai merge!!!

☆LiΘη☆Kiηg☆ și jokermov apreciază asta.
  2. hellnight95_RO

hellnight95_RO Scriitor în devenire

Si eu am aceeasi problema. Plus de asta misiunea pe care o aveam initial de la acel contractor a disparut.

3. jokermov

jokermov Novice forum

NUMAI TU +200...!

4. -*Google*-

-*Google*- Începător forum

Si la mine ingheata de tot jocul cand vreau sa iau misiunea din 34/1 pentru harta Chi

5. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

acu ce vreti
    e frig si o fi inghetat si el

6. jokermov

jokermov Novice forum

da este frigulet....am deblocat in versiunea-UNITY-dar trebuie sa reiau misiunile de ieri-PILAF CU CARNE ,STRICAT FRUMOS AMBALAT SI FOARTE SCUMP VANDUT CUMPARAT DE NOI FOMISTII-DAR ESTE FF BINE TOTI TAC SI NOI NE AGITAM, NU CRED IN CEA DE-A 16 a ANIVERSARE ,,,

7. axel

axel Team Leader Team Seafight

Situatia a fost raportata deja catre departamentul tehnic. Vom reveni cu informatii legate de remediarea ei, atunci cand ne vor fi comunicate.

†RΞSΞT† și jokermov apreciază asta.
  8. adita1980

adita1980 Începător forum

axel imi spune si mie cineva de ce nu pot lua bonus de logare zilnic

9. nuci eu nu pot lua bonusul de logare zilnic,de 2 zile imi face figuri.daca dau manual sa il iau ma deconecteaza de pe harta marii. am incercat cu restarturi pc, f5 si altele si nimic

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.