Probleme legate de conectare si Lag

Discuție în 'Ajutor' creată de IceBull3t, 26 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Nu merge nici acum ligheanul de server, la fel de prost "functioneaza" daca se poate spune asa. A mers 30 de minute si s-a plictisit cu tot cu update-ul vostru.

Recomand restart de server din 30 in 30 de minute, sigur rezolvam asa problemele cu lagul.

marinarul†acutGo® apreciază asta.
  2. *nann*

*nann* Junior Expert

mai usor stii cum e?

card - incarcat (cu bani)

pachet - cumparat

lag - no more lag

hotel - trivago

3. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Imi vreau banii pe pachete si sa va luati alea inapoi.

Pai ce ***** facem aici, pe banii si nervii mei ?
    - bufe pe X zile si beneficiez de ele 2 ore ca in rest e lag sau am corectie ca vorba aia , am stat 10 ore cu lag pe mare fara sa pot misca ceva.
    - inchideti serverul, rezolvati ce aveti de rezolvat si apoi dai drumu'

Cat e gluma e panarama, dar de acum e bataie de joc.

Si poate se gandeste careva sa si raspunda, nu de alta dar simt ca vorbesc "singur" si inca nu am innebunit.

Modificat ultima dată de către moderator: 26 Sep 2019
    p16. și marinarul†acutGo® apreciază asta.
  4. The*Punisher

The*Punisher Scriitor în devenire

La Spadasinii care ies din triumf, e bug... nu ii pot vedea pe mare si ma scufunda din orice colt al hartii, numai ce ma trezesc scufundat fara sa-mi apara cine trage in mine, rezolvati si chestia asta, si nu sunt singurul cu patania... si cu... coprectia, e jale fratilor jale cu J pai acum cu misiunile de lvl, de coroane, harta rufus, te mai bati un pic pvp mai trage la event cu minus, pai cum buffurile sunt pe timp si daca e sa jucam fara corectie, nici jumate din timpul lor nu avem timp sa-l folosim hohoho sa nu mai spun de pretul lor, zeci de lire, pt cateva ore de joc pe zi... o sa ajunga aceste nemultumiri la urechea celor care baga banii in buzunare? eu sper sa ajunga daca nu trimitem si corespondente.

5. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

in 23/2 dispare hp-ul din clipa in care ai intrat.

6. abia a fost restart de 10 min si imi da ost conection.daca se baga restarturi din 30 in 30 min ,nu mai intram pe mare

7. *nann*

*nann* Junior Expert

marinare, nu mai fi hater ca iar plang aia si inchid thread-ul :) :) cum fac deobicei :)

8. Bowie

Bowie Guest

Departamentele tehnice se ocupă în acest de moment de problemele actuale. Vă vom ţine la curent prin intermediul secţiunii "Anunţuri Patchday" despre progresul făcut de echipă. Se pare că implementările recente nu au decurs aşa cum ar fi trebuit. Vă rugăm să întelegeţi aceste aspecte. TEMĂ ÎNCHISĂ

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.