Probleme logare EG3

Discuție în 'Ajutor' creată de -=dead^end=-, 14 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunt interesati moderatorii de EG3 ?

1. DA

0 vot(uri)
    0,0%
  2. NU

100,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -=dead^end=-

-=dead^end=- Scriitor în devenire

De aseara nu mai pot loga pe mare , se incarca pana la 21% si ramane asa. Ne puteti lamuri si pe noi care este problema ? Nu am vazut nici un anunt nimic iar noi stam ca prostii si asteptam ... Culmea e ca celelalte servere nu au nici o problema .

2. Corsarul2010

Corsarul2010 Novice forum

asa este si la mine sa ne spuna cat mai dureaza problema asta

3. BoBo

BoBo Junior Expert

Pacat de unii care baga bani multi in jocu' asta.

4. ~Game~Over~[SVP]

~Game~Over~[SVP] Scriitor în devenire

Moderatori nu au nici o treaba cu buna functionare a servarului de joc ei se ocupa doar de moderarea chatului si de transmiterea problemelor de joc mai departe.

5. -=dead^end=-

-=dead^end=- Scriitor în devenire

Eu ma refeream la forum ca nu am fost anuntati de probleme. Dar fiecare cu ce il doare .

6. Zeusian

Zeusian Comisar forum

da nu mai scrieti pe forum, ca aici intra moderatorul din paste in craciun, scrieti la suport, este linie mai dreapta.

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Acest tip de probleme se rezolva cel mai rapid prin sesizari catre suportul de joc. Problemele semnalate pe forum pot fi vazute cu intarziere.

La acest moment serverul EG3 este din nou functional.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.