Probleme logare

Discuție în 'Ajutor' creată de ~Game~Over~[SVP], 28 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~Game~Over~[SVP]

~Game~Over~[SVP] Scriitor în devenire

iar a inceput sa mearga naspa servarul, si mai si da invalid userid

2. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Ahoi Pirați,

Departamentul tehnic este conștient de actualele probleme de server existente mai ales pe Europa Globală 1, Europa Globală 3, America Globală 1 și câteva din serverele de limbă germană, lucrând pentru a le corecta în cel mai scurt timp.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate!

Echipa voastră Seafight

Asta ne anunta domnul Pianoman, da si gl4 e la fel de afectat ... trageam frumos si cuminti la o nava event , cand surpriza s-a deconectat, ce conteaza ca am pierdut munitia :)

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

si pe eg 2. o sa dea un cod cu 100 cava si dak nu suntem multumiti baga lant :)

4. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

am pierdut 20k perle si ei sa-mi dea 100 cava :)) serios?:))

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Pe viitor va rog sa precizati server-ul.
    Problema mai este de actualitate?

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Serverele mai au putin si mor dar trebuie sa intelegeti si voi ca nu au timp sa se ocupe de ele fiindca baga noi mascote, skinuri, maimute in chiloti si alte aberatii si toate acestea in loc sa se preocupe un lucru minor ca faptul ca JOCUL NU MERGE DELOC!!! Singura varianta sa iti faci jocul sa mearga ar fi sa il ajuti sa zboare ... cu calculator cu tot peste geam. :D
    Nervi placuti in continuare.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.