Probleme Logare

Discuție în 'Ajutor' creată de **scorpions**, 6 Sep 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Sunt sanse ca in urmatoarele 24 de ore sa se rezolve problema cu logatul pe harta marii? Ca de dimineata de la ora 6 nu functioneaza jocul! Nu de alta dar se duc o gramada de buffuri fara nici un folos si nu cred ca ni le da bigpoint inapoi!

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Se lucreaza la acest aspect. Va vom tine la curent prin intermediul sectiunii de patchday.

3. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Stati linistiti,se lucreaza......intre timp au fost introduse noi pachete atractive la Payment.
    Eu zic sa le cumparati pe toate si poate pana verificati 'traista cu cumparaturi' rezolva si ei problema.Spor la shooping!!!!:))

=Decadent= apreciază asta.
  4. angelkim

angelkim Începător forum

se lucreaza?serios?ca toata saptamana asa a fost si momentan pagina nu e disponibila...eu nu vad nici o imbunatatire.
    la ce sa iei pachete daca jocul nu functioneaza?

5. moscova

moscova Pretendent

Capul jos si taceti din gura! Ce-i cu razmeritza asta? Sper ca nu vreti sa determinati vreun admin sa ceara vreo rascumparare pt timpul NOSTRU pierdut? Ca acusi inchide threadul, precum maretul SKY - si Hellsing, care nu a inteles absolut deloc care e rolul sau, si anume sa trimita mai departe doleantele jucatorilor si ATAT. Si sa nu ne puna pumnul in gura, ca el nu cred ca prins comunismul! "Ahoi,
    În cazul în care vor exista vouchere compensatorii, acest lucru va fi anunțat oficial in forum. Așadar, urmăriti forumul și nu mai deschideti multiple teme cu același subiect.
    Succes la joc."
    Deci vi s-a urat succes la joc, ce mai conteaza ca jocul de fapt nu merge ?!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.