Probleme Piata(Licitatie)

Discuție în 'Ajutor' creată de |BumbleBee|, 17 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. |BumbleBee|

|BumbleBee| Începător forum

Am efectuat oferta urmatoare:2016-09-17 20:48:44 Ofertă licitaţie trimisă -30'000'001 Aur pentru cristale si dupa ce a trecut ora fixa am primit la jurnal:2016-09-17 21:01:46 Aur creditat de sistem. 30'000'001 Aur , dar surpriza uite moneda nu-i moneda.
    Pe scurt nu am primit cristalele si nici aurul inapoi asa cum apare la jurnal.
    Nu ma indrumati catre suport pentru ca m-am saturat de raspunsurile ambigue,evazive si fara folos.
    Se pare ca jocul este romanizat 100% si toate probleme sunt tratate cu varianta:baga-le sub pres ca nu se vede.

-eminem25- apreciază asta.
  2. ovidiu_paduraru

ovidiu_paduraru Începător forum

salutare, inca mai sunt problrme la piata de licitare , licitez , nu castig ceea ce am licitat ,dar nici aurul nu se mai intoarce inapoi
    cand se rezolva ?ma uit ca de acum 2 saptamani sunt aceste probleme

3. |BumbleBee|

|BumbleBee| Începător forum

Ca de obicei,pe o parte se anunta ca totul e ok, dar noi in conthinuare simtim ca nu e ok.
    Sistem romanesc de rezolvare.

4. arabela

arabela Novice forum

buna !am o nelamurire am licitat la cristale si in loc de cristale am primit o lista de produse printre care si medalioane behemoth desi nu am levelul necesar

5. simi2

simi2 Mogul forum

itemurile care-ti apar castigate in jurnal nu le ai si in realitate, stai linistita.
    in privinta problemelor la licitatie aceste sunt de cel putin 2 ani. am tot scris pe tema asta, doar ca cei de la BP solutioneaza problema pe termen scurt. dupa care problema apare din nou iar jucatorii pierd din nou aur la licitatii.
    Despre sesizarea suportului nu are rost sa mai vorbim. Pierdere de timp, consum nervos, raspunsuri de toata jena si la final nu o sa se rezolve nimic, ramai cu pierderea.:mad:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.