Probleme tehnice

Discuție în 'Ajutor' creată de CARTOFFEN, 8 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. singlecata

singlecata Novice forum

stiam si noi ca maine dimineata la ora 06.00 urmeaza un nou restart . Dar in seara asta?

2. **RA**

**RA** Avansat

ne-a scazut PV si HP cu 10000.luminitele nu mai dau nimic.ce se intampla domnilor???iarasi probleme,iarasi restart???

3. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

In seara asta nu ca e week-end si nu se lucreaza :))) Maine o sa fiti dusi cu zaharelul ca se rezolva si.... ce sa vezi? e luni :)))

4. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Dar tu nu esti jucator? :)

5. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Pretendent

Plec la picnic :)

6. Ciresul

Ciresul Pretendent

Eram...

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

WΘИĐΞЯ apreciază asta.
  8. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

vor sa bage ceva nou si nu stiu cum si pe maine poimaine ne da un cod voucher ca sa se scoata dar ia numai bagati bani pe jok 2-3 luni sa vezi ce mai fac

9. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Bine ca va arde de glume...dar noua nu prea...

10. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Acest gen de situatii pot fi rezolvate doar de catre departamentul tehnic. Deci nu ne ramane decat sa asteptam. Imediat ce vom avea informatii suplimentare le vom anunta.

Personal prefer sa imi fac asteptarea mai placuta.

-sarabel-, VLAD, zuzulik.vlad şi o altă persoană apreciază asta.
  11. CARTOFFEN

CARTOFFEN Novice forum

dupa 2 ore pauza am jucat 7 min. si a pocnit iar...binee

12. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Si mie...dar, nu aici, unde asteptam niste informatii oficiale, eu te inteleg, sper ca si dumneavoastra ne intelegeti.

De asemenea, imi esti dator cu un marduk :)) Si vorbeste acolo sus sa arunce niste doomhamer pe nava mea, sau vreo50 de milioane de perle :))

13. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

decadent cand apare ceva bug care e in favoarea nostra repede ne blocheaza contu ca cica am profitat de el dar cand e vina lor ca eu nu pot sa joc 12/24 si doar seara cate 2-3 ore si cand sa intru pe jok hopa ca intru degeaba si nu numai eu sunt in situatia asta sunt multi dar nah

14. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Noi nu putem juca, dar se baga "PEL DAY"

15. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

intr-o zii se fac ``imbunatatiri`` , serverele nu merg... alta ziii nu ne putem conecta , nui nici o problema si uite asa se duc favorurile, puntea mojo, bufurile luate pe cristale , bufurile luate pe suflete, hp din bonus map, dmg din bonus map, preotul vodo (care l=am prins 3 zile si inca nu am jucat prea mult cu el)mai e si velaru, matrozul si sa nu uitam zilele premium care pt uni sunt ff greu de strans .... eeeeee vorba mea ``oare ei cand isi vor da ban definitiv pt greselile lor ``?

16. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

dap asa este si ei ne scot ochii cu un cod voucher de 30-40 k munitie sau ceva itemuri 5-10

17. CARTOFFEN

CARTOFFEN Novice forum

si au trecut 4 ore...

18. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

or sa mai treaca cartoffen

19. ✙ⓐⓧⓧⓘ✙

✙ⓐⓧⓧⓘ✙ Novice forum

si uite asa dormim si noi mai bine Noapte buna seafight

20. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

programatorii dorm, domnilor ...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.