Program bot

Discuție în 'Ajutor' creată de cte87, 23 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti deacord cu posibilitatea achizitionarii unui program tip "Bot"?

1. Da

48,0%
  2. Nu

52,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. cte87

cte87 Novice forum

Facusem o pauza de la acest joc, o perioada destul de buna.
    Am dat barca altcuiva, care a avut "placerea" de a folosi programe bot pe barca, astfel barca mea veche este blocata definitiv.
    Acum, am revenit, si nu e ca inainte, deloc, chiar am impresia ca sunt mult mai multe barci cu programe, pentru luminite, si pentru Harta Raid, cel putin acolo se vede imediat.

Asadar... daca tot nu se poate face nimic, astfel incat jocul sa fie intradevar un "joc".... pentru placer, sa fie egalitate, nu cei care au sansa sa foloseasca programele sa fie mai presus, iar altii care intradevar trateaza "Seafight" ca pe un joc, sa fie codasi pentru simplul fapt ca vor sa fie corecti..... De ce nu implementati un "Program bot legal" ... adica.. sa putem achizitiona din sectiunea "pay" si "avantajul" de a putea lasa barcile in raid, in hartile bonus, sau la adunat luminite "legal"?

Nota:
    Am realizat deja faptul ca aceasta idee contravine clar regulilor Bigpoint/Seafight, dar in egala masura, sunt sigur ca ar fi mai corect fata de toti cei ce platesc pt acest joc.

Nota2:
    Alfel, sunt curios cand vor fi vreodata hartile curatate de cei ce aduna luminite continuu, sau Raid-ul ocupat doar de jucatori online.

2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Nu este corect cea ce spui vizavi de noi ca sa ne faca BP Programe BOT ! Ar interveni anarhia. Nu stiai ca contul de joc nu se inprumuta ??? Deci solutia este la BP, dar nu cum o prezinti tu. Ci banul pe o perioada definita, si daca se mai repeta, BAN nelimitat.;)

3. cte87

cte87 Novice forum

Ok.... si cu cei care umpluu toate hartile?
    Ce se intampla?

4. mydyla

mydyla Conte forum

Ha ha ha ...o tema tabu , foarte delicata , chiar sunt curioasa de raspunsul celor abilitati .

cte87 apreciază asta.
  5. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

uhuuuuu ce idei doamne :D. vb aia o tema foarte delicata care nu cred ca o sa fie pusa in aplicare :D. problema sau non-problema in unele cazuri nu cred ca va fii rezolvata prea curand :D

6. mydyla

mydyla Conte forum

speranta moare ultima :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.