Feedback programe

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de catasperanta, 11 Ian 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

chiar nu inteleg nu se poate face nimic inpotriva programelor my passion de trei zile sta pe program in 39/1 intreb si eu unde pot face si eu rost de el ca vad ca bp nui face nimic

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Va rugam sa faceti o sesizare in acest sens catre suport, mentionand serverul si user id-ul jucatorului. Multumim.

3. alexandruyoo

alexandruyoo Junior Expert

lool:)) sunt playeri de 3 ani pe boot. Axel? nu te mai obosi cu răspunsurile astea. Nu se întâmpla nimic. Este cu știința voastră. Acum la început de an o sa veniți iar sa fim de acord cu condițiile voastre și o sa rămână la fel. Să înțeleg ca eu joc corect si trebuie sa va anunț pe voi de alții? Voi ce păziți? Probabil împărțiți beneficiile cu mine))) Aștept ))

4. degeaba anunti.faci tiket si acelasi raspuns, ca verifica si tot pe bot este zi de zi.

5. *ensis*

*ensis* De-al casei

banuiesc ca este o gluma nu?..........botii functioneaza pe client si nu inteleg cum e posibil, am sesizat si a fost inchis subiectul " pentru ca noi nu suntem IT-sti", am facut tiket si pe odr@bigpoint.net, unde am primit cu politete informatia ca departamentele tehnice verifica , culeg informatii si ia masuri, desi jucatorii care folosesc programe , si sunt cam aceiasi de ani buni, sunt bine mersi pe mare, cu tot arsenalul de programe: de farmare, de bataie , atac la sarit de harta.............iar rezultatul preocuparii departamentului tehnic, care baneaza de 2 sau 3 ori pe an, max 30 de zile, a facut ca nr jucatorilor sa fie intr-o continua crestere. :))

......... apreciez simtul umorului....

6. †RΞSΞT†

†RΞSΞT† Novice forum

Mie mi se pare o gluma ,D-le fantomas si sela mai sus,ca aveti habar de cum functioneaza un boot! Dupa ,logica mea,inseamna ca le folositi si dvs! Eu unul,daca ma uit pe harta,nu imi dau seama!

7. mydyla

mydyla Conte forum

asta chiar ca este o gluma .... chiar nu-ti dai seama de boti cand esti pe harta??? Posibil ca joci altceva sau intrii din "joi in Paste "!!

8. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

probabil el este cu musca pe căciulă...de aia nu-și dă seama!

mydyla apreciază asta.
  9. Heimdall414

Heimdall414 Începător forum

:))) children playground. Nu știu dacă ar mai rămâne vreunul din cei ce comentează aici dacă chiar s-ar apuca Bigpoint de curățenie la modul serios. Am pățit, nu a fost drăguț, m-am tratat.
    Nu cred că se pune problema că nu se face ceva împotriva lor, ci cred că se pune problema că nu sunt atât de înaintați cu sistemul de detectare. Dacă îmi amintesc bine, sistemul în sine a luat un update acum ceva ani în urmă. Nu cred că ceva ce e deja istorie poate prinde și sancționa cu atâta ușurință programele care iau update peste update. Pe partea cealaltă mă gândesc că numărul jucătorilor ar scade mult prea mult și jocul ar intra în colaps, motiv pentru care ban-urile sunt dozate(doar o banuială).

10. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Fratilor,programele au fost,sunt si vor fi folosite in continuare.
    Chiar si turcii,care au preturi super mici la payment, il folosesc..Vad zilnic playeri turci care rup bot-ul in zece,pe mare.
    Deci,va agitati degeaba. :)

ciupanezu apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.