Sugestie Propunere abordare!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de krashbrother, 21 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. krashbrother

krashbrother Începător forum

Salutare lume,

Ar fi mult mai interesant jocul Seafight dacă în timpul abordării s-ar lua 10% aur + 10% perle.

Multumesc, sper să fie luată în considerare propunerea mea!

BlackMetall80 și ^KARDINAL^ apreciază asta.
  2. Ei na, serios? :))
    Si ti-ar parea bine sa ma abordezi sa iei 500k-1mil perle de pe mine la abordare, nu? :)) Sau de pe alti jucatori mari.
    Lasa vrajeala, pune mana si creste cum am facut toti.

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Scuza-ma daca iti spun prea direct dar este o mare tampenie ceea ce spui. Atunci nimeni nu ar mai folosi cardul sau munca ci doar ar sta si ar incerca sa abordeze si jocul ar muri fiindca nimeni nu ar investi in perle ca sa ii fie abordate. Se vede ca esti incepator dar ori pui cardul la lucru ori osul la treaba. Partea cu intinsul mana nu tine si cred ca tu ai fi unul dintre cei care si-ar pierde si bruma de perle pe care o are.

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Acest gen de propunere a mai fost dezbatuta in trecut - rezultat negativ. Nu va fi transmisa mai departe.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.