Sugestie Propunere: Harti bonus

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de SOaD#, 1 Feb 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SOaD#

SOaD# Novice forum

eu propun sa se creeze un nou ceaun in care sa se arunce coroane sau youlong si sa se dea ca si recompense harti bonus gemeni, aquarius, leo ,libra

pentru ceaunul normal unde se arunca mojo sa se mareasca numarul de mojo ce pot fi aruncare in acelasi timp, cu 100 odata ma cam plictisesc si merge destul de greoi

_SC0RPION.LIVIU_ și IceBull3t apreciază asta.
  2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Uite asta e o idee geniala ce ar putea fi implementata si ar aduce ceva nou pe joc.

3. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

Sa le dea o utilitate monedelor yulong de pe conturile botilor? nu merci

4. mydyla

mydyla Conte forum

interesant :)

5. axel

axel Team Leader Team Seafight

Un nou Ceaun nu ar aglomera porturile sigure? Unele sunt deja aglomerate (sau doar eu am impresia asta ? :confused:).

Care ar fi noile valori? 1000 mojo? 500?
    Care ar fi probabilitatile de obtinere si ce alte itemuri ar trebui sa se poata obtine din noul Ceaun avand in vedere ca atat coroanele cat si monedele youlong, sunt mai dificil de obtinut?

6. Ar fi bine sa se poata trage la ceaun si valori de la 1.000 pina la 10.000 mojo pentru ca cind trag cite 25 sau 30 de milioane perle dureaza ore la cite 100 bucati adica stai 4-5 ore dind clic la ceaun ceea ce am putea juca pe mare rezolvind situatia din citeva clicuri si facind misiunile zilnice sau reputatie .

7. rachets

rachets Novice forum

ba da imi spuneti si mie cum sa fac rost de mojo

8. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

luminite,unele cufere event,harti bonus sau poti arunca perle in ceaun

9. SOaD#

SOaD# Novice forum

in primul rand pentru ceunul din aruba ar fi interesant sa poti arunca 500 sau 1000 mojo odata, ar mai simplifica un pic treburile si am aloca mai putin timpului de aruncat mojo in ceaun, la daunele cu care se trage acum un pergament cancer il termini in jumatate de ora.
    in al doilea randavem deja un ceaun "premium" , ceaunul din saba, avem anumite beneficii pe urma lui, insa numai odata pe luna iar restul itemurilor ce le gasim acolo sunt cam depasite si invechite, toti cautam amultetele cele mai mari, inya si asa mai departe pe care le procuram din pachetele de la payment. itemurile de la saba ar trebui inlocuite cu amuletele mari, piatra furtunilor, atingerea lui asklepios.
    munitia nu mai este de actualitate, toata lumea trage cu congelanta si rift, ce folos pentru altceva. aici ar trebui intervenit cu un ceaun "de mijloc" in care sa putem arunca, coroane,youlong si sa avem beneficiile ce vin din saba(fara premiul de final de luna). exista harta bonus noua, scorpion sau cam asa ceva, dai drumu la payment cu ea, si dai in noul ceaun, gemeni, aries

10. LastShowTime

LastShowTime Începător forum

Sunt de acord cu posibilitatea de a putea da cate 1000 sau 5000 mojo dintr un foc.Daca vrei sa consumi mai multe milioane de perle stai o grămadă de timp.Mereu m am gandit la posibilitatea asta cand bagam la mojo...

11. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

La sezonul urmator ar fi ok daca sar pune si PB …. ex : 5k , 25k si 50k... !

12. axel

axel Team Leader Team Seafight

Propunerea a fost deja transmisa mai departe catre echipa de dezvoltatori. Multumim.
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.