Sugestie Propunere luminite

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de dragos_capitanu, 8 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ai fi de acord cu aceasta modificare?

1. Da

2. Nu

Rezultatele sunt vizibile doar după vot.
  1. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

Propun sa existe o sansa de a primi o parte dintr-o nava la o luminita. Sa se puna 10% sanse sa primesti o parte de nava (design). Daca faci 10 astfel de parti primesti nava, dupa ce platesti o taxa de 5.000.000 aur. Si sa se dea o bucata din ORICE nava din seafight(in afara de cele elita), ca sa se faca greu de tot sa faci rost de astfel 10 bucati (sau 5, gasiti voi o cifra). Si, deasemena cand scufunzi pe cineva, primesti o bucata din designul care il poarta (daca nu poarta nava elita), care se amesteca cu cele din luminita. Si sa nu spuneti ca o sa aiba toata lumea toate navele, ca daca sunt sa zicem 100 designuri in tot seafightul, dar eu cred ca sunt mai multe, vine 10%, impartit la 10 vine 1% sanse sa faci o nava din 10 luminite. Dar, sunt 100 nave(zic si eu asa, ca sunt mai multe), iar asta inseamna ca se imparte iar la 100. Vine 0.01% sanse sa faci o nava din 10 luminite. Facem o inmultire, si aflam ca ne trebuie 10000 luminite pentru o nava, in cel mai bun caz.

2. hamal.cu.experienta

hamal.cu.experienta Scriitor în devenire

Acuma taiem navele pe bucati sau cum? Sansele de la loto ce cum, aici? Pei si atunci pentru ce te mai rogi la Dumnezeu?

3. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Ca si idee nu e rea insa nu cred ca ai avea chef sa strangi 10.000 de luminite pentru un singur design... (totusi procentul tau e cam micut, pana ti-ai completa un intreg inventar te-ar prinde 2020)

4. PoliTm78

PoliTm78 Începător forum

ar fi si mai multi boti pe adunat luminite decat sunt acum :)

5. キノレノや

キノレノや Junior Expert

Propunere: dupa ce scufund un jucator de mai mult de 25 de ori intr-o zi sa imi apara o fantoma cu numele lui care sa se plimbe dupa mine pe tot parcursul zilei.

6. キノレノや

キノレノや Junior Expert

Fiind posibil sa ai dupa tine o singura fantoma, ultimul user caruia i-ai dat cele 25 de scufundari

7. **RA**

**RA** Avansat

ei nu scot HP din luminite,de 1 an de zile si PE la fel,iar tu vrei parti din puzzle pentru nave?drag coleg,o pierdere de timp,acest joc se duce...spre colaps voluntar...

8. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Domnule Decadent va rog sa spuneti celor din echipa tehnica sa modifice codul pentru luminite, mai exact sa scoata HP, aurul si PE, serios acuma...acestea au avut poate un avantaj mai demult, acum sunt doar pierdere de timp. Daca le-ati scoate s-ar putea mari sansele de drop la perle si mojo sau puteti introduce ceva nou in locul celor vechi, de ex: amulete, orice e de folos macar.

dragos_capitanu apreciază asta.
  9. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

O idee excelenta ar fi sa se scoata, cel putin HP si PE, sunt inutile, chiar si pentru nobi. Aurul ar trebui lasat pentru momentul ala cand te trezesti ca ai dat nu stiu cate milioane la licitatie si nu mai ai un amarat de 10k sa faci ceva. Totusi ar trebui sa se micsoreze sansele si pentru aur si sa se mareasca sumele, sau totusi nu ar fi o idee rea sa se scoata de tot si aurul. Ar fi sanse mai mari sa faci perle si mojo, ceea ce ar fi superb. S-ar face perle mai usor si lumea ar sta mai mult pe joc.