Propunere misiuni

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de sorinel_63, 2 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

vreti sa fie introdus un nou sistem ca sa se poata lua mai multe misuni odata de ex 5 misiuni?

Sondaj închis pe 10 Oct 2018.
  1. da

100,0%
  2. nu sunt sigur/a

0 vot(uri)
    0,0%
  3. nu

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

propun ca sa fie introdus un sistem ca sa poti lua mai multe misiuni odata sa nu mai fim nevoiti sa mergem dupa fiecare misiune in parte la port

2. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Mai multe misiuni simultan, mai putin timp pierdut din partea jucatorilor, ceea ce nu prea convine bigpoint-ului! Sondajul legat de teleportari nici pina acum nu a fost transmis mai departe asa va pati si acest sondaj! Poate ca par pesimist dar asta e realitatea pe acest joc, o sa se implementeze doar ceea ce vor ei ( server pve, server pvp) de parca cineva din jucatorii care joaca de ceva ani isi vor lasa navele full si vor incepe de la inceput pe alt server :)

*Black_Man* și sorinel_63 apreciază asta.
  3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Propunerea la care va referiti a fost transmis mai departe inca de la inceputul lunii iunie. :)

In schimb, ceea ce afirmati despre acest sondaj este foarte apropiat de realitate. Aceasta propunere nu va fi inaintata mai departe, decat daca apar in comentarii elemente noi; aceasta pentru ca deja a mai fost inaintata in decursul acestui an, cu diferite variatiuni: mai multe misiuni, cate o misiune de fiecare tip (raid, vovoi, fengshuang, eveniment, zilnica-coroane) sau cel putin 2 misiuni (una normala si una event).

Unul dintre rolurile echipei de moderare este de a transmite cat mai bine starea comunitatii. Faptul ca ceea ce cereti este sau nu implementat nu tine de a fost sau nu a fost transmisa ideea mai departe. Tine de modul in care respectivele idei pot fi integrate sau nu in strategia de joc formulata de dezvoltatori?

*Black_Man* apreciază asta.
  4. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

tind sa cred ca Scorpion se refera sa poti lua 5 misiuni de orice tip.... dar e buna si varianta care a fost deja inaintata

5. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Aaa. daca a fost transmis de la sfirsitul lunii iunii, atunci scuzarile mele, dar anuntati-ne si pe noi va rog ca noi am crezut ca nu e nici o reactie, nu ati declarat nimic la acel sondaj!
    De fapt nu e chiar 5 misiuni de diferite tipuri, de exemplu : ( la eventul actual avem 3 misiuni zilnice pe care le poti lua in ce ordine doresti, daca le-as putea lua pe toate deodata timpul de finisare al lor ar fi mult mai mic decit cel pe care il aloc la moment! DAca eu iau misiunea cu 3 epave , asa ca exemplu si ies din port si imi apare mesaj dupa vreo 5 minute ca a aparut secera intr-o harta anumita, pina ma intorc sa iau misiunea cu secera, secera dispare sau va avea prea putin hp pentru a realiza misiunea! Iar cind iei misiunea cu secera apare de 3 ori la rind in hartile de 30 si uite asa cu 3 misiuni te intizi peste 2 ore, pe cind ai putea sa le faci in doar jumate de ora! DE asta zic ca bigpoint are ca scop sa tina jucatorul cit mai mult timp pe joc! Nu stiu daca ai inteles ceva din ce am explicat dar cu siguranta nu sunt singurul in aceasta situatie. )

6. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

care parte consideri ca n-am inteles? am inteles clar, asta am si spus ca tu te referi sa iei de exemplu 3 misiuni de la event si 2 cele zilnice, tu ce intelegi prin "orice tip?" in fine nu doar tu esti in aceea situatie cu toti suntem, dar trebuie sa ne adaptam jocului, nimeni nu ne obliga sa intram daca nu ne convine, sa zicem mersi daca o sa se faca ce deja e inaintata cerinta adica sa luam cate o misiune de un tip anume, in fine sa ai un joc linistit pe mare, pentru mine e topic inchis nu am de gand sa fac o intreaga filosofie pe aceasta tema

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Propunerea a fost deja transmisa mai departe catre echipa de dezvoltatori. Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.