Propunere pentru vele

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -PΣศЯĿ-, 20 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. -PΣศЯĿ-

-PΣศЯĿ- Novice forum

Ar fi intereasant si placut oarecum ssa nu fie mereu cele mai bune vele (+53 viteza) cu aur sa putem alege dintre perle si aur cum ar veni ,daca cele de +45 costa 3.500 aur sa fie cele +53 la alegere ori cu 500 perle desi mie mi se pare scump de asta fac propunerea ori cu 350.000 aur...adica unora ,cel putin mie imi convine ca la 10 scufundari sa dau pe vele mai mult aur ca pe munitie decat perle care le fac putin cate putin pe zi...

Spirit_Breaker și butul1ca apreciază asta.
  2. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Eu votez PRO

3. butul1ca

butul1ca Scriitor în devenire

Ar fi o idee buna de implementat, dar din toate ideile "transmise" de "admini" nu a fost implementat mare lucru.

Seara faina in continuare!

4. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Intrebare : ! Ce iti lipseste tie de pe nava de trebuie sa cumperi vele ? Si de ce iti lipseste si celorlalti nu le lipseste si nu sint obligati sa isi achizitioneze vele de sugerezi si incerci s-a manipulezi jucatorii ca s-a te ajute sa iti atingi scopul ?! Velele sint OK cum sint acuma ! ;) Mai bine BP sa-si concentreze atentia asupra bugurilor si botilor ! Iara domnia ta s-a lucreze la abilitati, nu sa schimbe tot sistemul velelor pentru ca tu nu esti in stare sa-ti faci abilitatile, castelele si ce mai trebuie pentru viteza. Bafta cu velele...:D

Modificat ultima dată: 21 Noi 2016
    dragos_capitanu apreciază asta.
  5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

E buna ideea, dar ar mai fi o varianta:
    -velele de aur sa nu-ti dispara de pe barca cand esti scufundat si sa le poti repara chiar daca nu ai velarul din cufere.
    -velele de perle sa-ti dispara de pe barca daca nu ai velarul si sa poti folosi velele de aur pe care le vei repara.

Eu cred ca ar fi mai echilibrat asa, pentru ca gasesti velarul in cufere tot timpul. Daca dispar toate fara velar, cand esti nou pe joc si iei 20 de scufundari intr-o harta in 30 de minute... Atunci dai log out si nu mai joci -> ca nimeni nu o sa intre doar de dragul de a repara si de a cumpara vele noi.

Ar fi bine sa adaugi si un Poll.

6. rachets

rachets Novice forum

7. rachets

rachets Novice forum

aur man eu leg aur

8. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

asta e o varianta sau sa nu mai intre automat velele cele mai bune dupa ce esti scufundat indiferent de ce ai avut inainte...sa ramana macar ultimele vele echipate...