Sugestie Propunere piata

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de dragos_capitanu, 14 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ai fi de acord?

1. Da, sa nu se mai ia aurul daca pierzi licitatia.

4 vot(uri)
    40,0%
  2. Nu

3 vot(uri)
    30,0%
  3. Ar fi si mai bine daca ai putea vedea cat au licitat altii.

3 vot(uri)
    30,0%
  1. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

La licitatie, se cheama "LICITATIE". Eu in prostia mea consider ca la o licitatie se fac oferte pentru ceva, si cel care da cel mai mult ia acel ceva. Dar vad ca aici toti jucatorii care liciteaza dau aurul degeaba si doar cel care da cel mai mult ia acel ceva. Propunerea mea este sa se returneze aurul celor care nu iau licitatia, adica sa nu mai dai milioane degeaba, daca licitatia ta e prea mica sa nu ti se ai aurul. Sa iti apara doar ca licitatia ta e prea mica si nu se intampla nimic. Ar fi mult mai bine. Si lumea nu s-ar mai enerva degeaba pe subiectul asta ca au dat milioane si nu au luat nimic. Si ca sa nu se liciteze cum ar veni unul pune 1.000.000, unul pune 500.000 si nu ii iese, apoi da 1.000.000 si ii iese, primesti aurul inapoi abia la sfarsitul licitatiei.

2. Capitan.Mckay

Capitan.Mckay Începător forum

bineamu ma ar fi pre simplu... laso asa ca e de 7 ani asa..si e ok..baga la 5 dimineata dak vrei sa iei chestii

3. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

Da, nu ma refer ca vreau sa iau ceva in general , cand vrei tunuri sau cristale, munitii sau chestii de genu' sa nu mai pierzi aurul daca nu iei licitatia. Cine se trezeste la 5 dimineata???? Eu ma trezesc pe la 10-11.

4. ☜☆₳§∂ѕѕïɴ™☆☞

☜☆₳§∂ѕѕïɴ™☆☞ Scriitor în devenire

Se numeste licitatie din motivul ca ia itemu cine liciteaza mai mult si pierzatorii ar trebui sa il primeasca la loc la sfarsitul acelei ore.Asa este si normal dar in acest joc ei s-au gandit altceva ca atunci cand licitezi si te sare cineva sa pierzi aurul,sa te enervezi ...si toata lumea stie ca vei licita din nou la itemu respectiv ,alta pierdere de vreme.De asta e si conceput jocu ,sa iti pierzi vremea.

_BRAINIAC_ apreciază asta.