Propunere pietre

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de VgS, 28 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. VgS

VgS Novice forum

BANDITI CE SUNTETI AZI SI MAINE! VOI NU INTELEGETI CA IS NERVOS CA AM PIERDUT PIATRA 15% ANTI DAUNE? SI AM FACUT O PROPUNERE !~!!!!!!!!!!!!!!!!! FACETI DE LA 4 SLEFUIRI IN SUS PE PERLE MAAAAAAAAAAA MACAR ATAT NU POC SO DUS BIJUTERIA PE APA SAMBETEI

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Am inteles nemultumirea. Imi pare rau sa aud ca sansele v-au fost potrivnice.
    Nu stiu daca am inteles bine propunerea. Doriti ca slefuirea sa se faca de mai mult de 4 ori? Sa nu existe un numar maxim de slefuiri sau numarul maxim sa fie crescut?

3. VgS

VgS Novice forum

imi cer scuze am fost nervos dar ce sa fac.. propun ca dupa cele 4 slefuiri , a 5-ea si a 6-ea sa fie cu perle mai multe.. sau sa iti dea misiune slefuitorul sa il ajuti cu ceva de exemplu ,, Daca ai putea sa imi omori 50 de Quintor poate iti voi putea slefui piatra inca o data,, intelegeti? (ps; misiunile TREBUIE sa fie grele )

4. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

Sa se dea o misiune grea in functie de ce lvl ai, de exemplu sa nu se dea acelasi lucru la toti, ca nu toti au toate mapele, nu toti au acelasi dmg sau acelasi HP.

5. VgS

VgS Novice forum

doar no sa dea omorara quintor cand tu ai nivel 3

|SHARK|-ŁЄχ apreciază asta.