propunere - renuntare la sistemul de diminuare a recompenselor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de *ensis*, 5 Mai 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *ensis*

*ensis* De-al casei

buna ziua,
    Propun renuntarea la sistemul de diminuare a recompenselor , consider ca atunci cand s-a introdus acest sistem nu s-a luat in calcul multitudinea de misiuni zilnice, timpii de asteptare pentru finalizarea unei misiuni, timpii de efectuare a hartilor bonus, cat si timpii de reincarcare .Probabil BP s-a straduit sa descurajeze folosirea programelor automate , dar din pacate descurajeaza jucatorii activi care nu folosesc aceste programe.

.Boyka., p16., _SC0RPION.LIVIU_ și alți 2 apreciază asta.
  2. ϮĞѓεεӃϮ

ϮĞѓεεӃϮ Novice forum

dar unde mai pui ca trebuie sa faci o multime de misiuni plus puncte batali sau sa fie doamne fereste un event

3. *ensis*

*ensis* De-al casei

pai sa facem o socoteala, ai misunile cu coroane 6 la numar, doua seturi a cate 4 misiuni pentru trofee, mai sunt misiunile fiecarui pirat pentru lvl, sau misiuni pentru deschiderea trofeelor, daca ai timp te mai si bati :)).dar nu inainte de a face harti bonus ca ai nevoie de HP, daune tunuri colosale , daune tunuri indraznete si bineinteles drop de event, ata de necesar pentru achitionarea de buff-uri.

4. _maryus_1

_maryus_1 Scriitor în devenire

Eu sunt de acord cu propunerea dumneavoastră de a revoca acest sistem de diminuare a recompenselor si de a reintroduce vechiul sistem

Modificat ultima dată: 6 Mai 2019
    ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
  5. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

S-o scoata fiinca mai mult incurca. Botilor nu le pasa sint la fel ca inainte activi.

6. .Boyka.

.Boyka. Novice forum

Si eu sunt de acord cu aceasta propunere de a scoate acel sistem

ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
  7. SattiS

SattiS Junior Expert

buna dimineata!
    consider ca nu a fost cea mai buna idee introducerea sistemului de diminuare a recompenselor pentru oprirea programelor automatizate, programele automatizate nu dispar, dar cu acest sistem, cheful de joaca al jucatorilor activi dispare cu siguranta.Nu am vazut nici un joc online unde timpul de joc sa fie rationalizat, dimpotriva, fiecare dezvoltator cauta metode sa atraga jucatorii, sa ii incurajeze sa stea cat mai mult pe joc.Pentru boti trebuie cautate alte metode, metode care sa nu afecteze activitatea jocului.Cred ca daca BP ar introduce propriul program automatizat numai pentru harti bonus , si ar da sanctiuni mai severe pentru programele ilegale, acestea si-ar reduce considerabil activitatea.

8. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

bine ai punctat sattis pentru acei jucatori ar trebui cautate alte metode eu am timp de joc dar din cauza acestui sistem am inceput sa reduc timpul de jok pe seafight si am inceput sa jok alte jocuri am redus timpul de la 12 ore la 2-3 ore pe zi si o sa ajung sa reduc mai mult intrand pe jok am vazut ca programele isi fac treaba inca adika jucatori care foloseau se gasesc pe mare bati la ei de te saturi pentru ei ar fi frumoasa treaba sa ii poti da de cate ori si de fiecare data sa iti dea de exemplu punctele batalie sau prin abordarea lor sa le iei iteme munitie perle coroane poate prin aceasta metoda luand ceva de pret de pe ei nu isi vor mai baga nava pe programele

ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
  9. proper_name

proper_name Novice forum

eu propun mai degraba sa scoateti tunurile calibru 60 si sa dati altceva , mai degraba articole.

10. _maryus_1

_maryus_1 Scriitor în devenire

Tu esti pe langa subiectul asta

11. [-Ralph-]

[-Ralph-] Începător forum

salut
    sunt deacord cu scoaterea corectiei si asa este degeaba ..programatorii tot ce stiu ei mai bine fac ..mai mult de atat ne conditionati sa jucam doar cateva ore (unde a-ti mai pomenit asa ceva ) plus de asta bustarele care le luam pe bani ni se duc degeaba pt ca voi nu luati in calcul timpul care stam delogati din cauza acestei corectii
    SCOATETI CORECTIA CEA MAI MARE ABERATIE

ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
  12. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Salut,

Ca tot am zis ca o sa comentez si eu aciulea, sa vedem ce iese ... (va fi un comentariu destul de lung, asa ca va recomand sa va faceti comozi sau sa treceti la urmatorul subiect/topic).

Si daca tot ai ajuns pana aici, sa incepem.

Sunt 2 optiuni parerea mea:

- daca pastrati diminuarea si-mi dai cu portia acces la joc, vreau si eu sa pot beneficia de bonusurile pe care le am, atata timp cat stau pe joc si anume: daca am favoarea reginei pentru 24h, sa pot beneficia de ea 24h de ore full, daca aleg sa joc cate 1h per zi, atunci sa am acel buff 24 de zile. Se aplica la orice buff per timp care-l ai/detii, asta ca sa nu fie furt pe fata, daca tu-mi zici ca nu am voie sa joc 24/24 pentru ca-mi tai din beneficii (perle/coroane , moneda de joc in general), nu ar fi corect sa-mi dai in loc de 24h favoarea daca o castig, sa fie 48 sau exact cat stau eu pe joc???
    - scoateti diminuarea si implementati seturi de misiuni in mai multe harti cu recompense actualizate la numarul de tunuri care-l poti detine in ziua de azi pe harta, ca daca acum cativa ani aveai 100 de tunuri pe barca si luai cu 50 de perle /100 munitie, acum ai 400+ tunuri pe barca, sa nu mai zic cat de repede tragi. Piata elita e o bataie de joc, licitezi pentru 5000 munitie per ora, asta daca castigi si iti ajunge de 10 salve (daca esti norocos). Voi da mai jos cateva idei.

Se da una bucata joc Seafight (frumos de altfel, o idee misto de joc foarte prost implementata - tristul adevar din pacate)

Ai un numar de jucatori constanti per liga (luna asta, adunati pe toate serverele si care au peste 5 milioane de PEL, 5 milioane cred eu ca reflecta jucatori care trag cu cateva salve de munitie elita per zi macar, si nu se logheaza din an in paste, statistica facuta astazi 9 Mai 2019, ora 16:00 ):
    - liga meduzelor - 589
    - liga calutilor de mare - 910
    - liga baracuda - 2495
    - liga manta - 4011
    TOTAL = 8005 conturi "active" per luna.
    Folosind aceeasi schema care o folositi voi pentru a prosti lumea, unde 3 tun voodoo niv 1 = 2 tun voodoo niv 2, am putea presupune cu o exactitate de 90-95% ca numarul total de conturi active e de 8005/3 = 2668 conturi active (nu mai inmulesc ca sunt unii si cu 10-20 conturi pe mai multe servere de joc), pentru ca, sa fim seriosi , unii au mai mult de 2-3 conturi. Daca as lua in considerare si conturile inactive pe care se intra pentru a-i face unuia o misiune, probabil ajungem la un numar de 1000 playeri reali per luna. 1000 e o cifra extrem de generoasa raportata la toate serverele de joc.

Acum avem asa:
    - buff-uri pe bani de 14 zile sau mai putin (favoarea regelui, reginei, simbrias si alte acareturi)
    - optiuni premium pe termen limitat: cont premium, taisuri bla bla bla.
    - misiuni zilnice in care tre' sa faci anumite lucruri, aia de lvl mare pierd mai mult timp pana fac o misiune pentru ca tre' sa astepte respawn la mob, ba ii scufunda, cauta iar si tot asa.
    - 10-15 secunde sa intri in port securizat (ce-i cu prostia asta??? ), trebuia sa implementati si un sistem de intrare ca la coada la paine pe timpul lui Ceausescu, astepti la coada daca au ajuns vreo 2-3 barci inaintea ta, stai sa vezi daca ai loc in port, asteapta semaforul, daca-ti da voie farul , daca e furtuna pe mare, nu intri in port etc ... aberatii de astea.
    - o gramada de timpi morti efectiv

Si vine căcat cu ochi (definitia din DEX o gasiti aici in cazul in care credeti ca e o insulta -> https://dexonline.ro/intrare/câcat/147715 3-4 (Îs) ~ cu ochi Om (mai ales copil) de nimic. ) si baga "diminuarea recompenselor" pentru ca este destul de incompetent si neinspirat sa gaseasca o metoda de a atrage jucatori si de a elimina bot-urile. (btw, pe mine nu ma deranjeaza diminuarea aia prea mult cu toate ca timpul meu de joc in unele zile poate depasi 12 ore). La ultimul event am stat 3 zile pana la 6 dimineata si am jucat, cred ca de vreo 2 ori am ajuns la -10% diminuare si apoi am iesit, nu era profitabil - am ajuns pe locul 4 (nu va ganditi la bot si alte programe, ca nu ajungeam nici pe 50 daca juca "altceva" pentru mine la ce lighean am )

De ce sa atragi jucatori cand poti sa-i fugaresti ? Are sens sa va dau o statistica de pe steam, sa vedeti cate jocuri/jucatori sunt pe acea platforma per joc? Ca sa va faceti o idee mai buna, seafight are 1000 de playeri per luna x 2 jocuri (calculat la noua harta de Rift) = 2000 de jocuri x 30 de zile = 60 000 de jocuri per luna.

VERSUS

Editat

Nici in visele voastre cele mai frumoase nu veti reusi sa atrageti jucatori daca nu incepeti sa ganditi cu materia cenusie aflata sper eu intre cele 2 urechi.

Sfaturi utile de luat in seama cred eu:
    - scoateti aberatia aia de diminuare (cu sau fara ea, singura diferenta pentru bot-uri e ca nu faci ceva in 6 luni, faci in 9 luni, mare schimbare nu vad)

- unificati forum-urile sa nu fie nevoie sa schimb limba de joc ca sa postez sau sa citesc pe alt forum, unii din noi cunoastem mai mult de o limba straina de circulatie internationala (engleza, germana, italiana, turca, rusa, etc)

- unificati chat-ul in joc cu optiunea de a alege pe ce chat-uri sa stai/vezi: mom ai ala global + chat de ghilda unde cauti o ghilda + chat-ul ghildei tale. Se poate face un chat general, unde fiecare vorbeste in orice limba, chat-ul romanesc/englezesc/spaniol/turc (in functie de ce client folosesti), chat de ghilda , chat unde sa vezi discutiile de pe 2-3 chat-uri alese de tine dintr-o setare cu bifa.
    ex:
    Editat

- misiuni pe mai multe harti, pentru a atenua/diminua folosirea bot-ului cu recompense actualizate.

- puteti incepe sa scadeti si pretul la pachete, pentru ca e aberant de mare. Preferi 1000 de jucatori activi , din care 500 sa zicem ca baga 30E per luna sau 10 000 de jucatori care baga 3E per luna macar? Ia faceti voi un calcul acolo frumos sa vedeti ce iese, ca la matematica mea, sigur as prefera 10 000 care baga 3E per luna pe putin

- recompense in tunuri, asta nu inseamna ca pot lua un tun painbringer per an, ca in mom de fata daca joc 10 ani, nici macar de coada vacii nu ma pot atinge in materie de tunuri, fara sa bag bani reali, tot voi pierdeti jucatori daca le dati tunuri de 60 la misiuni si sunt pe harta vreo 15-30 de tunuri mai bune decat alea de 60 ale tale, tunuri la care nu poti ajunge jucand normal chiar si 24h/24h.

Oamenii joaca si pentru socializare unele jocuri, pe chat-ul romanesc, probabil sunt scrise 100-150 de linii de text la 24h (asta intr-o zi plina) din care 100 sunt insulte sau alte aberatii.

Ideea cu harta Rift, din punctul meu de vedere, a fost chiar geniala si o schimbare placuta, chiar de dau NPC-urile alea de spinteca, intra dmg-ul in barca mea mai ceva ca un cutit fierbinte in unt.

Idei de implementat sau imbunatatit jocul am destule, practic va fi nevoie sa ma platiti voi pe mine, pentru ideile mele, asa cum imi cereti bani pentru diferite atuuri in joc, pe care nu le poti obtine fara bani reali.

Sper ca v-a placut lectura, si am incalecat pe-o sa si mi-am spus parerea aici-sa.

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Mai 2019
  13. nu stiu de ce pe multi deranjeaza diminuarea asta. eu nu am job deci am timp de sea.de obicei intru dimineatza la ora 8 si stau pana la 23.si nu ajung la -.de 2x am ajuns la -10% ca a mai jucat cineva pe cont.sa fim seriosi cine joaca 10h fara logout ca sa ajunga la -?apoi botii sunt la eventuri nonstop pt clasament. la liga pot zice ca ultimele 2 luni am iesit top 100.inainte doar botii erau top 100.poti juca 5h continu si daca dai logout sa te duci la masa, sa mai cumperi ceva , timpul scade.

ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
  14. IceBull3t

In cazul in care va este lene sa transmiteti in engleza varianta de mai jos catre "dezvoltator" sau product manager sau care se mai ocupa de citit review-uri naspa pe forum, va pot traduce eu in engleza, o engleza decenta si usor de citit.

Si sigur mai gasesc vreo 5-10 oameni care pot traduce mesajul asta in limba lor natala sau din romana in germana, franceza, spaniola, turca, etc.

Evident daca nu aveti timpul necesar sa o faceti voi. Ar fi destul de interesant ce parere reala au acele persoane care ar trebui sa citeasca aceste mesaje, asta daca chiar ajung sa le citeasca vreodata. Pentru ca din punctul meu de vedere, doar vorbim la pereti si dam cu presupusul tot la pereti.

ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
  15. IceBull3t

Tu probabil joci alt joc sau jucai pe timpul ala cand nu era diminuare, asta daca e adevarat ca joci de la 8 dimineata pana la ora 23:00 seara, sau ceasul ala al tau merge de cateva ori mai repede.

Corectia apare dupa 7-8 ore, din mom in care te-ai logat incepe sa se contorizeze, pana in mom in care te-ai delogat. Mai exact la 15h ale tale jucate + pauza de masa si WC , ar trebui sa ai -50% aproximativ.

Pe romaneste, la un calcul simplu ai asa:
    - te loghezi la ora 00:00, joci pana la ora 8:00 si intra corectia de -10%
    - te deloghezi 8h ca sa ai iar 10% cu PLUS
    - la ora 16:00 te loghezi si ai +10%
    - joci 8 ore, pana la ora 23:59 +1 minut, ca sa-ti fie mai usor calculul, faci iar -10%
    - stai delogat pana la ora 8:00 ca sa faci iar 10%
    - intri la ora 8:00 dimineata, si joci 8 ore pana la ora 16:00 si faci -10%
    - stai 8 ore pe tusa pana la ora 23:59 +1 minut.

Mai exact in 30 de zile intr-o luna, tu ai voie , ti se impune mai exact sa joci doar 15 zile, indiferent de timpul tau disponibil pentru acest joc.

Daca cumperi premium pentru o luna de zile cu 10E, teapa, joci doar 15 zile pentru ca asa vor ei, mai exact, ti se zice ca cumperi premium pentru 30 de zile cu 10E dar tu te poti folosi de el in realitate doar 15.

Esti prostit pe fata si nici nu-ti dai seama daca nu stai prea bine cu matematica.

Modificat ultima dată: 9 Mai 2019
    ϮĞѓεεӃϮ și p16. apreciază asta.
  16. Dr_Alexx[®®®]

Dr_Alexx[®®®] Începător forum

Sunt de acord cu scoaterea sistemului de diminuare a recompenselor.!

ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
  17. ai grija ce vorbesti si mai intereseazate.diminuarea apare dupa 10h nu dupa 8h. sa iti fac eu matematica?
    ex joci 5h si iti raman 5h faci o pauza de 1h si iti creste la 6h de joc.mai joci 3h cu 1h pauza si tot mai ai 4h.si pt cunostinta ta inca joc zilnic la momentul actual.inainte de diminuare nimeni nu se plangea ca pierde regina si premium .acum toti sar in sus.si eu nu joc noaptea , mai trebuie sa dorm si eu ca doar sunt OM. :)) poate pt tine e un hoby sea de 24/7

18. *ensis*

*ensis* De-al casei

inteleg ca toata lumea e fericita cu diminuarea, ca este ok sa jucam rationalizat, ca este ok sa ne lasam furati de jumatate din buff-uri, pentru care uneori dam cu cardul, dar nu stiu cum sa spun mie nu imi place sa fiu mintita, daca cumpar un pachet in care imi ofera un simbrias lvl 3 7 zile, inseamna ca vreau acel simbrias 7x24h, dar din pacate, cu diminuarea si cu modalitatea de calcul a timpilor de la buff-uri permitem sa fim mintiti, furati sau cum vreti voi de elegant sa o numiti.Sa nu mai spun ca ne si place bataia de joc, suntem masochisti, daca nu am fi, am lua atitudine impotriva multor lucruri care nu sunt ok, chiar si importiva programelor automatizate. V-ati gandit cum ar fi, daca ne-am hotara un server sau 2,3,...n sa nu mai intram pe joc 3 zile, nici o logare, nici un jucator?Ce credeti, oare BP ar mai privi asa cu calmitae nemultumirile jucatorilor?
    ........ups, dar nu suntem uniti, nu avem personalitate si respect de sine, asa ca BP poate sa stea linistit:)))

ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
  19. IceBull3t

Am grija ce vorbesc, pe serverul pe care joc eu , globala 1, este o perioada de 8h de cand te-ai logat si ai 10% pana ajungi la -10%. Dar ... dar ... o sa stau pana ajung la 10% ca mom e weekend/event (nu trag cine stie ce la event ca mi se pare oricum penibil sa dai 10 design-uri reward la un server de playeri intr-un event) si apoi incerc sa joc pana ajung la -10%.

Cand voi avea un raspuns sigur, si nu va dura mult, voi veni si-ti voi raspunde la obiect legat de numarul de ore pe care-l poti juca pana apare corectia.

Ba eu plang ca-mi pierd bufele respective, dar nu am ce face in privinta asta momentan, asa ca ma plang pe forum poate cineva face ceva in privinta asta.

Daca eu joc pana la 6 dimineata, dorm 2 ore pentru ca-s prea batut in cap si nu-mi place somnul, si apoi am posibilitatea sa joc iar 20h, si nu, nu glumesc ca uneori am posibilitatea asta, sunt destul de sigur ca orice dezvoltator intreg la minte nu l-ar deranja lucrul asta, ba din contra ar fi fericit ca ar avea activitate pe platforma lui de joc pe care o dezvolta ca sa faca bani (sa fim seriosi ca e o afacere asta si nu ceva care o face cineva din exces de bunatate)

Acum da-mi voie sa-ti dau 2 exemple, daca vine ISP-ul (internet service provider) tau si zice asa :

"Abonamentul tau de internet are 1G viteza de download + 500MB viteza de upload la pretul de 50 EURO. In prima ora de cand te-ai conectat la internet vei avea cu 10% mai multa viteza de download/upload. Apoi urmatoarele 7h vei avea viteza normala 1G download, respectiv 500MB viteza upload. Daca folosesti internetul mai mult de 8h de cand te-ai logat acea viteza scade cu cate 10% per ora pana ajungi la o viteza de dial-up."

Apoi auzi tu ca prin minune ca vecinii tai de bloc/cartier au internet NELIMITAT la pretul de 3E pe luna fara limita de viteza/trafic.

Cat de repede te-ai transfera la alta firma ? (fi sincer cu tine si cu noi cand raspunzi te rog !!! )

ϮĞѓεεӃϮ și _SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  20. SattiS

SattiS Junior Expert

:)))) eu in secunda 2..............iar colegii mei au discutii de genul "m-am delogat, sunt pe x joc, ca deja am -40%"

Modificat ultima dată: 12 Mai 2019
    ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.