propunere - renuntare la sistemul de diminuare a recompenselor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de *ensis*, 5 Mai 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ciresul

Ciresul Pretendent

Cat timp doar va plangeti pe forum dar de jucat jucati ca deh...ati bagat bani grei in joc, BP nu poate decat sa se distreze pe seama voastra.Daca sunteti nemultumiti de joc pur si simplu jucati altceva :)

p16. apreciază asta.
  2. *ensis*

*ensis* De-al casei

cred ca fiecare jucator care a bagat bani stie ca i-a aruncat pe fereastra........iar unii dintre noi joaca pentru ca le place seafight, nu pentru ca a bagat bani, si uite un exemplu, majoritatea jucatorilor care folosesc programe automatizate au conturi mari, conturi in care s-au bagat bani, dar cum toata lumea stie ca nu exista pedepse drastice, deci continua sa foloseasca programul, iar diminuarea nu face decat sa incetineasca folosirea programului, nu il stopeaza.( e simplu, nu mai folosesc botii 24/24 ci 12 activ si 12 repaus) Programul automatizat e actualizat la fiecare modificare a jocului, si daca are un deficit, este acela ca inca nu face misiuni.In momentul cand va fi capabil sa faca si misiuni vom asista la razboiul retelelor de net:))))))Desi daca citesc regulamentul spune ca pentru programe se dau pedepse din ce in ce mai drastice pana la banarea definitiva, dar asta spune in regulament, practic penultima data s-au dat banuri de 30 zile, iar ultima banare a venit cu 2 saptamani.:p
    Deci, ca un rezumat, se descurajeaza jucatorii activi prin diminuare si se incurajeaza folosirea programelor automatizate prin diminuarea pedepselor, acum d-lor de la BP as vrea sa stiu ca o curiozitate, aveti un n% de la programe ?.........sau prin diminuare doriti sa descurajati jocul si sa fortati mana celor care nu folosesc programe sa plece de pe joc?

3. 1)
    2)
    1) Ar fi bine sa mareasca rata cu inca 4 ore adica sa poti juca 14 ore zilnic fara sa te afecteze minusul luind in calcul zecile de misiuni zilnice ce sunt plus 2 de reputatie ce iti ia timp mult . 2) Nimeni pe nimeni nu obliga sa bage bani pe joc : vrei barca buna investesti nu joci 2 ani sa ajungi pe cel ce din doua clicuri se face ful , iar cu boti fiecare stie riscul si e constient de pedepsele ce le vor primi pe viitor si cred ca e treaba lor ce si cum joaca : Pe mine unul nu ma deranjeaza ce face alti pe barca lor sau pe harti chiar daca am investit si investesc in joc .

4. mydyla

mydyla Conte forum

exista o vorba care spune asa ...pana la Dumnezeu te mananca sfintii ... deci chestia cu " fiecare risca pe pielea lui "ca foloseste bot ...deja este o sintagma asa sa fie ...pana una alta este un regulament care nu este respectat de niciuna din parti ...este asa sa fie ca si "riscul de a fi banat "...
    ... cat despre corectie suferim toti la un loc ... si boti si neboti

5. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Niciodata nu vom scapa de boti. BP nu-si omoara gisca ce face ouo de aur !

marinarul†acutGo® și p16. apreciază asta.
  6. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Oua!!

marinarul†acutGo® apreciază asta.
  7. p16.

p16. Scriitor în devenire

Asta este si motivul pentru care m-am lasat de acest joc si am plecat la alta companie serioasa. Pe jocul acesta este lag , am testat putin si darkorbit care este tot un joc detinut de BP si acolo pare ca acesta lipseste. E fluent tot . Intrand pe forumul de acolo am vazut persoane care se plang de boti . Eu unul nu accept asa ceva . Rusine BP pentru ca va incalcati cuvantul ( Termenii si conditiile de utilizare ). Cum adica imi limitezi numarul de cadre (FPS)la 50 in conditiile in care eu pentru a juca fluent trebuie sa am o valoare cat mai mare? Asta este si motivul pentru care se formeaza lag-ul pe mare cand sunt multe nave , fiecare se misca iar cadrele cresc , dar daca am limitare ...:( . Oricum nu mai conteaza , jocul e depasit , dar ideea e buna . O intrebare : daca jocul ar fi de vanzare , cu cat l-ati vinde :) ? Macar daca se trecea pe versiune HTML5 in loc de Flash ... Apropos : Cand un nou posibil jucator vine pe pagina principala si vede "Jocul nu necesita descarcare sau instalare" oare ce parere isi face cand isi face cont si vede "Descarca" langa butonul de "Joaca"? :)

Modificat ultima dată: 15 Mai 2019
  8. *ensis*

*ensis* De-al casei

dupa cum se pare, s-a ingrosat soricul prea mult pe BP ca sa ii pese, dupa indiferenta cu care sunt tratate problemele de pe joc, si dupa strategia de marcheting pe temen scurt (pachete, pachete si alte pachete) lasa impresia ca vrea sa mai scoata bani cat se mai poate, apoi good bye bye

9. SattiS

SattiS Junior Expert

buna dimineata,
    as vrea sa ii reamintesc lui BP propriul regulament de joc:
    3. Programe ajutătoare şi de automatizare interzise

Jocurile Bigpoint pot fi jucate doar într-un browser convenţional în forma sa originală, nemodificată, sau într-un client de joc care a fost conceput specific pentru joc. Se interzice în mod explicit utilizarea programelor neautorizate, bots, scripturi, macro-uri (de. Ex. Fiddler) sau orice alte aplicaţii menite să automatizeze procesele jocului sau să influenţeze grafica sau mecanica clientului de joc.
    8. Încălcare regulilor de mai sus
    În funcţie de severitatea încălcării cât şi de eventualele avertismente premergătoare, încălcarea regulilor de mai sus poate avea ca efect suspendarea temporară din joc, sau blocarea permanentă (ştergerea contului).
    nu cred ca diminuarea recompenselor este metoda de a forta jucatorul sa nu foloseasca programe, dar cu siguranta taie pofta de joc multor jucatori.

10. axel

axel Team Leader Team Seafight

Propunerea facuta precum si feedback-ul aferent ei au fost transmise mai departe catre dezvoltatori. Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.