Sugestie Propunere

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de LEVI, 16 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. LEVI

LEVI Începător forum

In primul rand multi jucatori se plang de faptul ca nu primesc cristale chiar si in harta nivelului lor, as vrea sa se rezolve acest lucru prin marirea ratei de primire a cristalelor care a fost clar scazuta drastic fata de timpul cand au fost introduse crisstalele. Inainte macar la 10-15 nave primeai cumva un cristal dar acum nici nu pot exact sa spun de cand nu am mai vazut cristal ca recompensa si am scufundat muuulte npc-uri. Eventual ar fi frumos daca s-ar putea introduce printre recompensele Ciaunului din Aruba in loc sa primesti hp 2000 care nu te ajuta mai deloc ca il primesti cand ai full hp si deci nu schimba mai nimic iar in caz ca ai fost scufundat te reepari cu 1000 aur sau oricum mai gasesti hp si in luminite.Iar in al treilea rand ar trebui sa poti sa echipezi sclavii tu pentru ca sunt multi care au deja 200 de sclavi elita si primesc din ceaun altii care desigur nu ii pot folosi deci doar mojo irosit ,eu propun ca sa-i echipezi tu si in momentul in care ii echipezi sa se socoteasca perioada de viata. Multumesc anticipat pentru orice se poate face in aceasta privinta.

Spirit_Breaker apreciază asta.
  2. House

House Guest

Vă reamintim că la acest moment NPC-urile normale nu mai oferă cristale.

Toate propunerile dumneavoastra vor fi transmise catre dezvoltatori pentru a fi analizate. Va multumim ca sunteti interesati de mersul bun al jocului. Spor pe mare.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.