Propunere

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de dragos_capitanu, 2 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ai fi de acord cu aceste modificari?

1. Doar cu prima

2. Doar cu a doua

3. Nu, cu niciuna

4. Da, cu amandoua

Rezultatele sunt vizibile doar după vot.
  1. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

Am doua propuneri:

1) Ce ar fi daca la Cabina>Abilitati sa se modifice alea astfel incat sa fie bonusurile alea mai omenesti sa se dea calumea din fiecare abilitate pentru un punct si sa se micsoreze conditiile , de exemplu sa se ceara doar 2 puncte la abilitatea interioara si sa se dea in loc de 4000 hp la un punct si 6000 la doua sa se dea 5000, 10000 hp la doua si asa mai departe la toate abilitatile, sa se duca cifrele in sus.

2) La Santier Naval>Castele sa se duca in jos pretul la sloturi de exemplu in loc de 56.000 un al doilea slot si nu vreau sa stiu cat e al treilea, sa se ceara 15.000 perle al doilea slot, 20.000 perle al treilea slot si asa mai departe.

Ati atrage mai usor jucatori, daca ar fi preturile mai umane si bonsusurile mai mari.

2. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Majoritatea jucatorilor au deja castelele principale upgradate full si acum se axeaza pe celelalte. Din punctul meu de vedere, preturile care sunt stabilite acuma sunt corecte, deoarece fiecare jucator a tras din greu sa isi faca la inceput cele necesare, desii preturile lor nu sunt exagerat de mari...poti sa iti faci si tu usor castele si daca strangi luminitele (daca stai cam 1-3 ore sa strangi luminite pe hartile de la 3 in sus faci cam 10.000-20.000 de perle fara sa tragi la nimic)

dragos_capitanu apreciază asta.
  3. dragos_capitanu

CE FACE??? 2-3 ore?????? Timpul asta il joc minim! Si totusi nu prea vad 10.000 de perle intr-o zi. Totusi, vorbesti serios? Daca stau prin hartile 6, 7 cum stau eu, si caut luminite, e posibil sa fac atatea?

EDIT: Mi-am amintit, mai sunt luminitele alea tortuga care iti fac nava invizibila pe timp nedeterminat pana ataci pe cineva? Sau au fost scoase?

Modificat ultima dată: 3 Ian 2016
  4. |SHARK|-ŁЄχ

Ok, inteleg ca joci minim 2-3 ore, la fel si eu...minim 8 :)), dar nu asta conteaza, conteaza ca daca ai rabdare poti sa faci lejer 10.000 de perle doar din comori. Ideea e sa nu stai tot pe o harta, de ex. ai parcurs intreaga harta, te muti pe alta care vezi nu e prea frgventata si tot asa. Plus ca pe langa perle faci si mojo (aur, hp si exp care e inutila....), iar daca ai mult, mult mojo si il introduci tot odata in ceaun faci si pergamente si munitie.
    Lumina lui Tortuga mai exista si e pe o perioada determinata de 4 ore, o poti achizitiona de la piata de event cu 750 de perle (fara reduceri).

5. dragos_capitanu

Asa statea si fratele meu ,minim 10 ore :)) Dar eu nu sunt chiar asa dependent de jocul asta... Totusi, exp chiar nu imi trebuie am de 10 ori cat imi trebuie pentru urmatoarea harta :)) ,mojo imi da din an in pasti la luminite, aurul e inutil, adica cat iti da, 8.000 aur, ce faci cu el, hp nu umblu fara sa am nava reparata, iar perle... asta mi-ar fi util daca se fac 10.000 perle intr-o ora doua. Intr-un cuvant, mi-ai dat un motiv sa caut luminite, poate am noroc sa imi dea 70-100 perle la 2-3 minute.

6. hamal.cu.experienta

hamal.cu.experienta Scriitor în devenire

Sau chinuit saracii de nu au mai putut. 80% din jucatorii de seafight cu conturi bune au profitat de bug-uri, exploituri si/sau hack bot si alte programe externe cum ar fi fiddler . Sa fi banat o luna pentru ca intr-o zi ti-ai facut tot contu nu este rau apoi intri sa te joci cu cele mai bune upp-uri ca sa le face la altii nervi e foarte frumos.
    Acuma sa revenim la subiect daca ei au facut intr-o zi toate castelele si abilitatile pe moca de ce i-ar mai durea undeva daca sar reduce preturile? Sau se simt amenintati ca si altii mai corecti ca ei iar putea ajunge? :eek:
    P.S Cauta pe youtube si informeazate inainte sa faci afirmatii eronate :p

7. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Tortuga iti face nava invizibila maxim 3 ore sau pana dai pe cineva/ceva. Doar ca nu mai poti colecta luminite cat timp ea este activa.

8. |SHARK|-ŁЄχ

Da, cunosc febra fiddler, insa daca tot ar dori cei din departamentul tehnic sa reduca preturile le pot face dar nu exagerat de mult....ar fi nedrept pentru cei care au folosit perle si nu fiddler ca sa faca castelele, insa si acest lucru se poate departaja in functie de lvl. pe care il detii, de ex. un jucator de lvl 1-5 nu v-a avea acelasi pret la castele ca altul de 15-20...e logic ca intre cel mare si cel mic e o diferenta de la cer la pamant, de aceea pentru a putea stimula noi jucatori sa inceapa sa joace ar putea ar putea acorda discount in funtie de lvl. detinut

DANIELA43 apreciază asta.