PROSTIRE PE FATA !!!

Discuție în 'Ajutor' creată de AvavA, 31 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. AvavA

AvavA Junior Expert

Dragilor admini !!
    stau si ma tot gandesc sa gasesc o modalitate prin care noul update.. ma ajuta pe mine.. cel care nu joaca , cu program de tip bot..
    -adica.. daca intr-o zi eu am timp sa stau mai mult on.. nu pot ca ati bagat un update pentru a ma ajuta,
    -tot-odata ma gandesc daca recompenstele din hartile bonus vor fi si ele afectate de noul update.. ma refer la toate recompensele , nu doar la perle ca de perle RAGAIE serverul.. toata lumea are.. ( multora cred ca le convine sa lase programul sa faca harti, pentru hp, regina etc, din moment ce lumea face hartile bonus cu munitie elita ( deci pierdere din punct de vedere al perlelor, clar nu se vor uita la alte perle pierdute.. atata timp cat la final au regina x zile

deci dragilor admini decat sa ma mintiti cum ca uite ce facem noi pentru tine .. cand de fapt nu mai stiti ce sa faceti pentru a-i proteja pe cei ce cumpara de la voi licente pentru aceste programe..
    de ce pe alte jocuri regula e simpla.. cine fura.. si-o fura.. dar la voi e asa complicat.. ne-ati amenintat ca banati permanent.. etc

eu personal pot sa nu joc cateva luni deloc.. pentru ca JOB.. si pot juca alte cateva luni .. cat mai mult.. de ce sa imi fie mie ingradit dreptul lajoc.. pentruc a nu vreti voi sa actionati simplu si CORECT ?? ban si de la capat

BYTZA.87 și **฿αŕъαŕσśśα** apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.