protectie

Discuție în 'Ajutor' creată de b3ck3r, 5 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. b3ck3r

b3ck3r Novice forum

salut, sunt nivelul 2 si as dori sa stiu ce fel de protectie am in afara hartii 1\1. am sarit in harta 2\2 sa culeg cutiute bonus si am fost scufundat de catre un jucator.(nu am tras in nimic:npc sau alt jucator). multumesc

2. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

protectia este pentru 1 ora si dupa te poate scufunda .dar dupa iar ai protectie 1 ora si tot asa

3. b3ck3r

b3ck3r Novice forum

pffff, adica nu exista protectie. ms mult

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Din momentul înregistrarii pe joc (iesirea pentru prima data pe harta marii) veti primi 24 de ore de protectie. Aceasta protectie se va dezactiva daca trageti intr-un jucator sau intr-un NPC.
    Dupa ce ati fost scufundat si reveniti pe harta navala veti primi din nou protectie, dar aceasta va dura doar o oră. Ea de asemenea va fi dezactivata de orice tip de atac ati initia. Odata ce ajungeti la nivelul de pirat 6 sistemul va consideră un pirat experimentat si protectia se va dezactiva complet.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.