Protectie

Discuție în 'Întrebări generale' creată de vali2bsal, 8 Noi 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

De under se procurator Aura de protectie.
    Aura te protejeaza cand faci o misiune pentru nivel sa nu fi atacat de alti jucatori.

2. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Aura de protectie o primesti la fiecare prima conectare pe joc in momentul in care deschizi bonusul de conectare

.White. apreciază asta.
  3. .White.

.White. Guest

Aura de protectie se ia zilnic de la "BONUSUL DE LOGARE ZILNIC"

4. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

multumesc iar daca activez Aura si in timp ce fac misiunea de nivel 21-21pot termina fara sa fiu atacat de alti jucatori?

5. Stylish

Stylish Guest

Da, asta este si ideea de protectie.
    Daca veti ataca un jucator sau o insula va veti pierde protectia.
    Daca folositi un item de actiune care va genera daune unui alt jucator,veti pierde protectia.

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Noi 2022
  6. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Mi se rupe sufletul când văd un jucător nou pe acest joc. Majoritatea jucătorilor ar vrea să scape de el. Mă rog, în primă fază ei ar vrea ca jocul să funcționeze și să fie egal pentru toată lumea, dar aia este utopic deja. :))

7. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Nu-ti plac jucatori noi pentru ca pun prea multe intrbari?
    Ti-ar placea sa ramai singur pe joc????

8. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Da, mi-ar plăcea. Dar nu asta era ideea post-ului meu. Mă refeream că îmi pare rău de jucătorii noi în ideea în care jocul nici bine nu funcționează, nici echitate sau egalitate între naționalități nu există, e și prea pay to win..vei vedea, cu timpul. :D

9. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

In afara de harta bonus de iarna de unde se mai pot achizitiona harpoane damasc?
    Ce misiuni trebuiesc facute pe ntru harta de iarna?
    O zi buna.

10. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Eu de 3 zile nu am primit la conectare Aura de protectie?de ce oare,trebuie indeplonite anumite cerinte?

11. Indus

Indus Talent de excepţie

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.