puncte abilitae

Discuție în 'Ajutor' creată de SeX~ShOp, 5 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeX~ShOp

SeX~ShOp Începător forum

sal am si eu o nelamurire.inainte sa bagati cele 65 de pct de abilitate mie imi trebuiau 433 de cristale pentru punctu 29 acum imi trebui 470 cum se face asta ca voi ati spus ca le ati ieftinit?

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

global scad :)
    punctual ...

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Per total o sa iesi mai bine. Problema este la noi care avem multe puncte de abilitate si acum ne certam cu ei si le aratam obrazul poate-poate se vor simti jenati si vor avea un acces de corectitudine ca sa ne dea acele mii de cristale pe care le-am platit suplimentar dar se pare ca nu ii afecteaza fiindca pana acum nu s-au deranjat nici macar sa raspunda, daramite sa mai dea ceva inapoi.

4. нαииιвαʟ

нαииιвαʟ Scriitor în devenire

Daca ar fi scumpit pretul abilitatilor,tot asa fi facut pe forum???"luati-ne cristalele pe care nu le-am platit"
    Ce a fost a fost... sa vedem acum ce va mai fi si daca va mai fi...ca la halul in care a ajuns acest joc,nu ii prea vad un viitor stralucit,cel putin pt mine.

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Daca schimbarea se anunta din timp poate ca era acceptata fara comentarii dar cand o faci din scurt oamenii vor despagubiri, mai ales ca unii au facut puncte a abilitate cu cateva zile inainte si au luat teapa de cateva mii de cristale. Nu este corect si ar trebui sa realizeze si BP ca daca numai ia si nu da nimic s-ar putea sa sece fantana si sa ramana cu uitandu-se lung dupa jucatorii care se duc la alti producatori cu portofelul deschis iar catre Seafight nu mai arunca nici o privire.

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Raspunsul colegului Dvs. este corect.
    Odata cu introducerea posibilitatii de a detine 65 de puncte de abilittate costurile lor au fost revizuite. Costul total este mai scazut acum.
    Veti observa aceasta schimbare pe masura ce avansati.

Succes!
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.