Bug Puncte de batalie mai putine?

Discuție în 'Ajutor' creată de °Pнαяαδиul°, 13 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. °Pнαяαδиul°

°Pнαяαδиul° Scriitor în devenire

Am observat ca odata cu aparitia noilor insule pe hartile marii punctele de batalie obtinute de la adversari sunt mai putine..este o eroare ?
    Iata si cateva exemple:
    Un jucator care CU mascota de PB dadea 17 puncte..acum da 12
    Un jucator care FARA mascota de PB dadea 18 puncte..acum da 15
    Un jucator care CU mascota de PB dadea 5 puncte...acum da 3

Va rog sa ma/ne lamuriti pentru ca nu am vazut un anunt despre aceste puncte de batalie.
    Multumesc anticipat

2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

si eu iau la fel de putine pb`uri ... probabil k e din cauza celor banati k am urcat in clasament .... nush ce se intampla

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Si Pisi a dat raspunsul corect :p
    Acum au disparut din cei "de sus" dar BP ar fi trebuit sa se gandeasca si sa ne majoreze numarul de PB care s-ar putea castiga.

4. °Pнαяαδиul°

°Pнαяαδиul° Scriitor în devenire

nu are nicio legatura cu jucatorii disparuti din hall of fame...minim luam la un jucator slab cu mascota de PB 5 puncte..acum iau 3...deci raspunsurile voastre din pacate sunt irelevante..
    La vel nu am luat niciodata de la un inamic 15 PB..acum iau..deci este clar ca sistemul de atribuire a acestor puncte de batalie a fost schimbat..in defavoarea jucatorilor ca de fiecare data (a se vedea diminuarile de dmg din ultima perioada) fara ca macar sa fim si noi anuntati.

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

In ritmul asta peste 5000 de ani va ajunge cineva la 500k PB. Pot sa isi tina insignele ca oricum nu ne sunt utile la nimic.

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Siatuatia a aparut la sfarsitul saptamanii trecute dupa synk - fost transmisa deja mai departe catre echipa tehnica pentru investigatii. Multumim. In momentul in care vom avea detalii suplimentare le vom posta in forum.

Tema inchisa!

~pisicutza~ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.