Puncte de lovitura PvP

Discuție în 'Ajutor' creată de AvavA, 7 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. AvavA

AvavA Junior Expert

Buna ziua !!! daca s epoate un admin, sau cineva care stie cu exactitate ce reprezinta acsta rubrica "Puncte de lovitura PvP"
    - daunele provocate in hartile PvP ?
    - daunele provocate asuca altui player ?

2. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

asta vreau sa stiu si eu pentru ca se trage sub orice critica pe jucatori este ceva la dmg bug sau ce o fi dar nimeni nu-l rezolva de atta timp,la fel si rangul din fata la nume s-a dus.

3. **RA**

**RA** Avansat

daune provocate Npc-urilor si altor jucatori in hartile PvP.mai pe inteles,cu cat tragi la Npc,iti creste numarul de puncte la lovitura PvP...

4. susanu_el

susanu_el Junior Expert

DA : CUM TE CHEAMA IOANE , RASPUNS : ION
    CRESC BINE K CRESC DAR CE SUNT : numarul de puncte la lovitura PvP ?

5. **RA**

**RA** Avansat

punctele pe care le acumulezi cand tragi in hartile PvP.daca te uiti atent mai sunt si punctele din hartile PvE,adica in hartile de 1.ele nu se contorizeaza la rang,nici PvP,nici PvE,sunt doar orientative,sa-ti faci o impresie cat ai tras tu la Npc....acum clar,drag coleg?

6. susanu_el

susanu_el Junior Expert

APROAPE DE SI CE FACI CU ELE CU CE TE AJUTA ? K SUNT SI EU INCEPATOR SI NU MIAR STRICA O INFORMATIE IN PLUS