Bug puncte elita in minus

Discuție în 'Întrebări tehnice' creată de carlosmm, 7 Iul 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. carlosmm

carlosmm Maestru forum

2. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Da..si la mine la fel..mi-au disparut punctele elita la liga.
    Aveam 300 si ceva de milioane iar acum am 142 mil..
    Iar va bateti joc de noi???
    Plus ca nu mai scrie in ce harta apare Lancea,scrie doar ca a aparut..dar nu mai scrie harta.
    Va lovit covidul pe toti ?????????

JerryCo apreciază asta.
  3. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

au anuntat ca nu mai scrie unde apare de ieri cand au bagat mentenanta

4. axel

axel Team Leader Team Seafight

Acest tip de problema nu poate fi rezolvata in forum - va rugam sa va adresati suportului in astfel de situatii. Nu vad sa existe o problema la trimiterea tichetelor.

Situatia a fost deja transmisa mai departe catre echipa de dezvoltatori. Multumim.

@carlosmm Daca problema legata de tichet persista va rog sa deschideti un post nou si sa detaliati pasii pe care ii faceti pana primiti eroarea.

5. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Axel..Si in legatura cu punctele elita disparute ce facem?

6. axel

Deocamdata nimic. Id-urile jucatorilor care au scris a suport au fost transmise mai departe catre echipa de dezvoltatori pentru a fi verificate; pentru fiecare problema exista o faza de investigatie si apoi una de remediere. Stiu ca e ingrijorator, avand in vedere ca premiile pentru liga urmeaza a fi acordate in curand. Cand vom avea un update asupra situatiei il vom publica in forum.

7. carlosmm

carlosmm Maestru forum

http://prntscr.com/tghcnf doar scuze scuze

8. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Stai relax,acelasi lucru mi-au scris si mie...Asteapta pana se reseteaza liga..Si o iei de la inceput.

9. axel

Din pacate situatia se afla inca sub investigatie, prin urmare inca nu exista un fix, si exista posibilitatea ca finalul Ligii sa se petreaca in aceste circumstante. Cei afectati de eroare sunt rugati sa revina la suport, sau chiar si in forum, cu detalii suplimentare legate de circumstantele in care s-a petrecut, tipul de activitati desfasurate, etc.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.