Bug Puncte experienta

Discuție în 'Ajutor' creată de ßα®®α©μdα[❶], 12 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

La Hall of fame imi arata 3'267'118'811 , iar la Profilul meu imi arata 3'284'997'397 / 9'306'000

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Exista la acest moment, pe joc, o eroare legate de clasamente - Hall of fame.
    Ea a fost deja transmisa către departamentul tehnic pentru a fi investigată și corectat. Mulțumim.

~pisicutza~ apreciază asta.
  3. |FIREMAN|

|FIREMAN| Începător forum

Normal ca problemele nu sunt rezolvate. Altfel cum sa mai bagati ceva din care sa faceti profit. Sunt erori de ani de zile si nu s-a luat nici o masura. Cel mai mult imi place ca jocul este pe o panta descendenta. Poate mai multi jucatori vor realiza ca este timpul sa inceteze sa mai joace acest joc.

4. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

Este o eroare si la clasamentul "Puncte de batalie" iar de cand este aceasta problema primesti mai putine puncte de batalie cand scufunzi un jucator.

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Dupa cum mi s-a raspuns de la suport cand am comunicat ca sunt erori de ani de zile ... ti se pare drag jucator; nici o eroare nu ramane mai mult de un an fara a fi corectata; daca nu se corecteaza atunci devine o stare de fapt a jocului si ... nu mai este o eroare.
    Spor la joaca si nervi de otel sau apuca-te de popice ;)

|FIREMAN| apreciază asta.
  6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Off topic:
    O sa pregatim un FAQ pentru viteza - astfel incat sa va dati seama mai usor care este elementul pe care nu il mai detineti. Speram sa va ajute.

Eroarea respectiva a aparut in cadrul ultimului synk. A fost deja transmisa mai departe actre departamentul tehnic. In momentul in care vom avea noutati legate de un fix, le vom posta in forum.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.