Feedback Rang pirat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de *HellFire*Ro*, 7 Aug 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Ce ai facut bobitza?? Ai diminuat punctele de rang?? Alaltaieri aveam 50 mil,azi am 32 mil..Pe bune??Aveam flibustier,acum am hot de mare..Acel rang l-am avut inainte sa dati drumul la Unity..

2. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

cu ce te încălzește?

3. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

da bine cand agati :D

T-A-L-E-N-T apreciază asta.
  4. mydyla

mydyla Conte forum

o nebunie totala ce se gaseste acum la hall of fame .... puncte de experienta ( 2 ori ...una ptr ..ceva, si alta ptr altceva ...) total eronate ... chiar mergea totul extraordinar pe mare de trebuia sa umble si la hall of fame??? nu vreau nimic in plus de la BP vreau ce am facut eu sa se regaseasca acolo .... oricum in acel clasament de rang nu aveau cum sa ajunga toti la banutul de aur ...si intreb iar ... de ce era cazul sa umblati acolo???
    tot la rang ....cine stie sa-mi spuna cum se socoteste rift-ul ? ...la nr de valuri ... la clasament ...la scufundari :D ( ar fi tare :)))...? vrei nu vrei faci rift ...
    praguri enorme ... si eventuri cu tot felul de clasamente facute cu dedicatie pentru boti ...( de la mine asa se vede ) !!!

Bamse71 apreciază asta.
  5. Cataleya

Cataleya Guest

Rift-ul se calculeaza o data pe saptamana, in functie de nr de valuri finalizate. Daca ai finalizat 10 valuri atunci asta inseamna 10 puncte, daca finalizezi toata harta, asta inseamna 30 puncte.

https://gyazo.com/487913eb3504e036516b1485f20bff1e - ce este specificat in anunturi patchday, este vorba despre aceste descrieri care lipseau, in rest nu au fost modificari in cursul zilei de ieri (din ceea ce cunoastem noi) la calculul punctelor de rang.

Modificat ultima dată: 13 Aug 2021
  6. mydyla

mydyla Conte forum

mda ... este calculat in formula BP ...si asta pot sa dovedesc :)

7. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Matematica BP este total diferita de ceea ce stim noi :)))))))))

mydyla apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.