rang

Discuție în 'Ajutor' creată de Bunicu-1, 12 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

de cand s-a schimbat modul de calcul al rangului de pirat?
    si cum se face ca m-am trezit de parca as juca de ieri ?

blitz... apreciază asta.
  2. kingkong

kingkong Novice forum

Admin cum este face ca am 320022 de puncte de rang ai am o prostie de rang in fata? Astept o explicatie!

blitz... apreciază asta.
  3. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Probabil potrivit noului update care v-a urma au decis sa refaca modul de calculare al rankului pentru a deveni mult mai greu de obtinut

blitz... apreciază asta.
  4. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

ce update este scris undeva zice ca am inceput de la capat ce prostie

blitz... apreciază asta.
  5. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Aici este un post legat de noul update, nu este precizata data exacta dar si pe facebook au scris ca v-a aparea ceva cat de curand

blitz... apreciază asta.
  6. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Rangul se calculează o dată pe zi, de aceea valorile citate sunt doar valori orientative. Nu se garantează că prin atingerea unui punctaj introdus aici, schimbi rangul în momentul efectuării calculului, deoarece şi ceilalţi jucători au valori ce se schimbă permanent.
    Asa ca asteapta pana maine,poate-ti revine...rangul:(

blitz... apreciază asta.
  7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Dupa cum probabil ati observat in decursul zilei de ieri a avut loc o sincronizare a sectiunii Hall of Fame. Au survenit unele erori, prin urmare s-a decis ca ceea ce s-a implementat sa fie scos iar erorile sa fie corectate. De asemenea exista erori in sistemul insignelor. Ele vor fi rezolvate in cel mai scurt timp posibil.

blitz... apreciază asta.
  8. mydyla

mydyla Conte forum

Asteptam alte update-uri la jocul asta ... hartile noi , de exemplu ...nu sa umblati la rang ... Pesemne sunt multi orgoliosi care vor cotiza substantial sa scape de rangul de ..pici :)

blitz... apreciază asta.
  9. **RA**

**RA** Avansat

drag coleg(a) de joc,ai dreptate,trebuie sa bagam mana adanc in vistierie,dupa sarbatori petrecute in Hawai,capitalul BP trebuie readus la normal.nu vedeti ca ne obliga sa ne lasam de joc,pentru ca-i o mare pierdere de timp,bani si nervi....dar pentru noi..:)

blitz... apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.