RE: Ban

Discuție în 'Ajutor' creată de ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►, 31 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Se respecta principiul de egalitate pe vreo unul din serverele Seafight*?

1. DA

0 vot(uri)
    0,0%
  2. NU

100,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

bai astia, sunteti voi prea breji asa de fel? sau doar prea blonzi? stergandu-mi posturile imi incalcati dreptul la opinie. din toate cele o multime de propuneri care le-am facut nici macar UNA nu s-a implementat, desi mai multi playeri mi-au dat dreptate. jocul e doar pt cei cu carduri grase, cei care nu baga bbani in joc nu au nicio sansa, cei cu barci full vin in harta 2 si o razuiesc...as vrea sa stiu si yo de ce va bateti joc de EGALITATE... asta in cazul in care ati auzit de acest cuvant...nu valorati un ban pt ce faceti aici. eu doar am postat la colegu' care a primit ban imediat dupa ce a ofertat pentru big buccaneer...pe ce motiv? doar voi stiti...si se pare ca nu aveti de gand sa rezolvati multele probleme prea curand...

2. I_see_you

I_see_you Guest

1.Postarile dumneavoastra au fost sterse deoarece incalcau regulamentul , la fel si aceasta postare.
    2.Nu este obligatoriu ca o propunere sa fie implementata, sunt mii de propuneri de la jucatori din toata lumea, unele au sustinerea colegilor altele nu, cu toate acestea decizia apartine in totalitate dezvoltatorului.
    3.Colegul dumneavoastra a primit un raspuns oficial foarte clar referitor la pasii care trebuiesc urmati, acesta este regulamentul si toti trebuie sa-l respectam.
    4.
    TEMA INCHISA

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.