Reclamaţii din chat - Arhiva

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Domnule Administrator va rog sa verificati pe contul meu la mesaje sa vedeti ce mesaj jignitor familiei mele si mie mia trimis acest jucator. (nu se poate reda)

~MILAN~ din gilda ROF ! GL2, Va rog sa luati masurile coresponzatoare vizavi de acest jucator. Multumesc anticipat !
    Va rog sa precizati si UserID-ul jucatorului respectiv. ~MILAN~ id/25300248 Gl 2

2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Domnule Administrator va rog sa verificati pe contul meu la mesaje sa vedeti ce mesaj jignitor familiei mele si mie mia trimis acest jucator. (nu se poate reda)

~MILAN~ id/ 25300248 GL2

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Stimate jucator,

Va rog sa va adresati suportului cu o sesizare si sa cereti o verificare a sistemului de mail intern. Ei sunt in masura sa verifice si sa sanctioneze corespunzator.

Succes!

4. Wisna

Wisna Scriitor în devenire

Am fost jignita, va rog sa luati masuri.
    user: tσɾɑ˽ƒƖσ
    id: 26839659
    GL 3
    ora 11.36 -11.40 ora Romaniei in 03.10.2014
    Multumesc

5. =Decadent=

Jucatorul a fost sanctionat deja, in data de 3 octombrie. Nu se impune o sanctiune suplimentara.
    Multumim

6. Wisna

Prin ceea ce spuneti dvs inseamna ca un jucator poate fi sanctionat doar o data pe zii indiferent de nr de playeri pe care ii jigneste in ziua respectiva. Din cate stiu eu el a fost sanctionat deoarece a jignit un alt player in ziua respectiva. Astept un raspuns . Multumesc.

7. =Decadent=

Jucatorul este sanctionat in functie de comportamentul avut, conform regulamentului de chat. Sanctiunile nu se cumuleaza.

8. Wisna

Tocmai asta am spus si eu ca nu se cumuleaza, ca urmare jignirea unui alt jucator impune o alta sanctiune. Dar din raspunsul dat ca a fost deja sanctionat pentru jignire in ziua respectiva "Jucatorul a fost sanctionat deja, in data de 3 octombrie. Nu se impune o sanctiune suplimentara." rezulta ca se cumuleaza si de acea a luat doar o sanctiune pentru jignirea adusa unui alt player (postarea 874 facuta de GostRO) iar jignirea adusa mie s-a cumulat cu cealalta. Astept un raspuns clar se cumuleaza si nu mai necesita o sanctiune sau nu se cumuleaza sanctiunile si se impune o noua sanctiune pentru jignirea unu alt player respectiv jignirea mea. Ca vad ca imi raspundeti una si la sanctiuni faceti altceva. Sau un player poate jigni 100 de playeri intr-o zi si ia o singura sanctiune un lucru care nu mi se pare corect si care nu este trecut asa in CCM.

Modificat ultima dată: 5 Oct 2014
  9. =Decadent=

Cred ca am raspuns deja. A fost sanctionat pentru comportamentul avut. A jignit. A fost reclamat. S-a verificat arhiva de chat. A fost sanctionat conform acelei arhive.
    Nu. Nu va primi o alta pedeapsa decat cea data deja in data de 3 octombrie (pentru jigniri).

Ender apreciază asta.
  10. GostRO

GostRO Avansat

Am fost jignit, va rog sa luati masuri.
    user: tσɾɑ˽ƒƖσ
    id: 26839659
    GL 3
    ora 8.34 - 8.52 ora Romaniei in 06.10.2014

Editat

Modificat ultima dată: 6 Oct 2014
  11. -Anubis-

-Anubis- Guest

Jucatorul a fost sanctionat. Multumim

12. ciupanezu

ciupanezu Scriitor în devenire

user: -☠†fańtÖmaš†_
    id: 26748058
    fantomel, de ce nu postezi toata discutia? de ce fragmentezi? pentru a nu se vedea provocarile si instigarile tale? jenant.

13. ciupanezu

stimate domn/doamna moderator/moderatoare, va rog sa nu cititi doar postarea jucatorului, cititi tot chatul. va rog sa luati masuri impotriva jucatorului:
    user: -☠†fańtÖmaš†_
    id: 26748058
    GL3

14. =Hera=

=Hera= Guest

Jucatorul a fost sanctionat. Va multumim.

15. ciupanezu

va multumesc pentru obiectivitate.
    o zi frumoasa in continuare =Hera=.

Piratka apreciază asta.
  16. admiral_fox

admiral_fox Începător forum

Va rog sa luati masuri pentru insulta.
    user: printul:baltii
    id: 29504361
    GL3 ora 9.22-9.28 ora Romaniei in 7.10.2014

[Đɪє] printul:baltii: cati romani fomisti au venit sa traga la insula=))

[Đɪє] printul:baltii: voi sunteti cu foamea-n glanda:))

[Đɪє] printul:baltii: nu cataline te las pe tine sa vb cu gura plina ca de obicei:))

[Đɪє] printul:baltii: ce sa ia fomisti matei?:))

Multumesc.

17. =Hera=

=Hera= Guest

Va multumim, jucatorul a fost sanctionat.

18. nokia6303i-GeRuL

nokia6303i-GeRuL Novice forum

Server : Europa Globala 4
    User: ΕG4 ☆•вαηzαι•☆™ 35832887
    Ora: 13:39 Ora Romaniei

19. GostRO

GostRO Avansat

Azi la ora 14.40 ora Romaniei Global 3
    User: -☠†fańtÖmaš†_(măsa) User id 41375605
    provocari si multe altele eu cred ca dupa regulament se da ban si pe contul principal daca o persoana face cont dublu pentru chat.

-☠†fańtÖmaš†_(măsa): noroc. aici ii gl3?

-☠†fańtÖmaš†_(măsa): pă aurolacu de fimiu lati vazt paicisa?

Va rog sa luati masurile necesare dupa regulament.
    Rog a fi promti si impartiali ca si in raspunsul la postarea 863 unde s-a cerut si obtinut ban pe contul mare. Va multumesc.

20. Uzzy.

Uzzy. Guest

User-ul a fost sanctionat.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.