Reclamaţii din chat - Arhiva

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

1. Nu dorim sa vedem in cadrul forumului vulgaritati si alte porcarii. Data viitoare cand reclamati pe cineva va rog sa respectati regulamentul de postare.
    2. Daca vi s-a raspuns ca jucatorul a fost banat, inseamna ca A FOST BANAT.
    Sanctiunea a fost acordata la 23-08-2015 19:41:56, cum vi s-a precizat deja. Desi acest lucru nu ar trebui sa fie o noutate pentru nimeni, va reamintesc ca noi operam cu ora server-ului, nu cu ora Romaniei. Deci mai adaugati o ora la ora comunicata deja.

2. GostRO

GostRO Avansat

partea rea e ca mi s-a sters postarea si nu mi s-a respuns, si nici banat nu a fost. cum sa fie la ora 19.41 banat daca el m-a jignit in intervalul 20.00 -20.20 ? a fost banat la ora 19.41 dupa cum ziceti pentru jignirile aduse playerului Wisna postarea 30 la orele 17.35 nu pentru jignirile aduse mie.

3. =Decadent=

Vi s-a raspuns de doua ori, de doi moderatori diferiti. Acum de trei ori.
    Daca aceste raspunsuri nu va satisfac, cu parere de rau, nu va putem ajuta suplimentar.

4. =Decadent=

Vi s-a raspuns de doua ori, de doi moderatori diferiti. Acum de trei ori.
    Daca aceste raspunsuri nu va satisfac, cu parere de rau, nu va putem ajuta suplimentar.

5. GostRO

GostRO Avansat

ce mi-au raspuns, ca la banat la 19.41 pentru jignirile care mi-au fost aduse la 20.00-20.20:)Deoarece mie la ora 20.00-20.20 mi s-au adus jigniri.

6. =Decadent=

Inteleg ca nu ati citit nimic din ceea ce am scris mai sus: nici legat de regulamentul de postare in aceasta rubrica, nici legat de banarea in sine. Va recomand sa o faceti.

7. GostRO

GostRO Avansat

Europa Global 3, aprox 20.00-20,20 ora Romaniei, data de 23.08.2015, am fost jignit de jucatorul ₤εσภίđąs♔ 41281298.

8. GostRO

GostRO Avansat

dar nu a fost banat, cum sa fie banat la 19.41 daca el m-a jignit la ora 20.20-20.20 , e ilogic, o fi fost banat cum a jignit pe altcineva dar nu pentru jignirile aduse mie. Verificati la 20.00 -20.20 am fost jignit.

9. =Decadent=

Ok. Ati inteles primul punct.
    Recititi-l acum si pe al doilea si veti afla raspunsul la reclamatie.

10. GostRO

GostRO Avansat

Eu am citit dar cititi si dvs ce va spun el m-a jignit la ora 20.00-20.20 si nu a fost banat, de aceea va rog sa aplicati regulamentul si sa luati masuri pt jignire. L-am citit dar aveti o mica eroare acolo, nu mi s-a raspuns ca a fost banat, mi s-a sters postarea si atat, va rog sa verificati ca nu a fost banat si nici nu mi s-a raspuns ca ar fi banat.

11. =Decadent=

Probabil nu merge decat asa:

Desi acest lucru nu ar trebui sa fie o noutate pentru nimeni, va reamintesc ca noi operam cu ora server-ului, nu cu ora Romaniei. Deci mai adaugati o ora la ora comunicata deja.

12. GostRO

GostRO Avansat

sa inteleg ca a fost totusi banat?
    deoarece el a jignit un jucator la ora 17 si a zis ca a fost banat , iar la ora 20. ora serverului m-a jignit pe mine, de aceea apare eroarea aceasta , inseamna ca prima data nu a fost banat . A fost banat dupa ce m-a jignit pe mie ., dupa cum ziceti.
    Multumesc.

13. =Decadent=

:) Hazlie meseria asta cateodata ...

Stimate jucator,

Sistemul de chat opereaza cu ora server-ului. Asta inseamna ca ora 1 a server-ului este ora 2 ora Romaniei.
    Asadar, daca dumneavoastra ati fost jigniit la ora 20 a Romaniei, inseamna ca ati fost jignit la ora 19 ora server-ului. Jucatorul a fost banat la ora 19.41 a server-ului, adica in traducere ... ora 20.41 a Romaniei.

E suficient de clar?

A fost banat de la inceput, asa cum v-au precizat ambii moderatori. Ca sa nu mai aveti probleme pe viitor, va rog sa va setati corect TIMPUL, in cadrul forum-ului.
    Untitled.png

14. GostRO

GostRO Avansat

da, a fost o confuzie deoarece ma asteptam sa fie banat precum a zis adminul Uzi. ca a fost banat pt jignirea adusa la ora 17. Si era logic ca la ora 19 sa fie banat , dar nu era , asta a generat eroarea ca la ora 19.41 a fost banat pt jignirea adusa utilizatorului wisna postarea 30 . si de acol

15. Wisna

Wisna Scriitor în devenire

Europa Global 3 , data de 24.08.2015, am fost jignita de jucatorii *คຖ໓น* 26884795 , $$-CRISTINEL-$$ 26526397,cristiano. 25596046
    aprox ora 18.15-18.50 ora Romaniei

Editat

Va rog verificati si luati masurile necesare.

Multumesc!

Modificat ultima dată de către moderator: 24 Aug 2015
  16. Wisna

Wisna Scriitor în devenire

Europa Global 3 , data de 24.08.2015 aprox ora 18.50-19.00 ora Romaniei, ✝кяαтσѕ✝ 28994419
    [ĐI£] ✝кяαтσѕ✝ : ii cumperi si cont in die nu ??
    Va rog verificati si luati masurile necesare.

Multumesc!

17. GostRO

GostRO Avansat

EG3 data 24.08.2015 orele 18.42-19.00 va rog sa luati masuri pt jigniri.
    user: ☆∑lζτЭ☆id 25509997
    user: *คຖ໓น*id: 26884795
    user: ✝кяαтσѕ✝id: 28994419
    [3ØØ] ☆∑lζτЭ☆: editat

[ĐI£] *คຖ໓น*: editat
    [ĐI£] ✝кяαтσѕ✝: editat

Mentionez ca v-am strigat sa luati masuri pt a-i oprii sa provoace si sa jigneasca deoarece era un admin om care a dat kik-uri dar nu i-a oprit. Va rog sa luati masuri , stiu ca nu trebuie sa dau ceea ce s-a zis dar daca nu dau nu se i-a masuri cum s-a intamplat ieri cu postarea userului wisna.
    Multumesc.

Modificat ultima dată de către moderator: 24 Aug 2015
    Wisna apreciază asta.
  18. =Decadent=

Jucatorii au fost sanctionati. Multumim

Wisna apreciază asta.
  19. =Decadent=

Jucatorul a fost sanctionat deja. Multumim

Wisna apreciază asta.
  20. =Decadent=

Participantii la discutie au fost sanctionati. Multumim.

Wisna apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.