Recompensa Bloodfin?

Discuție în 'Ajutor' creată de dragos_capitanu, 12 Dec 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

Salut, la "Bazinul lui Bloodfin" la recompense certe scrie "perle intre 198000 si 242000". Cand termin harta primesc in jur de 40000 perle, care este faza? Acolo unde scrie 200k-240k e un bug vizual sau ce se intampla?

2. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Din cite am observat eu suma de perle variaza foarte mult, dar inca nu am inteles motivul! Cineva zicea ca trebuie sa aiba nava aia pe care trebuie sa o salvezi cit mai mult hp in momentul in care finalizezi harta! Si am facut asa de 2 ori si am primit cîte 55k perle ( nava avea in jur de 950k) Altadata am făcut harta doar in 2, eu generam dupa schimbam tunurile si mai si trageam aprox. 20 minute si am primit 76 k perle (nava avea vreo 600k hp) Deci sint si alte criterii care trebuie indeplinite pentru a primi recompensa maximă ! Daca afla cineva care sunt va rugam sa ne spuneti si noua !

3. _Cipy7

_Cipy7 Guest

Cele 200k - 240k perle sunt pentru terminarea hartii de grup, deci se impart in mod egal intre totii jucatorii care au ''supravietuit''.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.