Feedback Recompense suplimentare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de ~GAMBLERjr~, 13 Oct 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~GAMBLERjr~

~GAMBLERjr~ Scriitor în devenire

Ce inseamna acordare recompense suplimentare pentru cei care folosesc clientul Seafight??

2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Clientul e de cacao, foarte foarte prost implementat.

p16. și Deneb apreciază asta.
  3. eu folosesc client seafight de ceva timp.sunt de parere ca merge mai bine decat un browser cu flas.flash-ul pica cand tie lumea mai draga si i-ti vine sa injuri sau sa aruci pc-ul.si un bonus la client, este ca iau 13 yolung la un npc in loc 8.si asa era plin de boti si nu era loc de ei.un bonus pt cei fara bot e ceva.

Modificat ultima dată: 14 Oct 2020
  4. kostzy

kostzy Expert forum

de unde iei tu 13 yulong?ca la mine recompensa e la fel.scz am vazut ca da recompensa mai mare cand am facut misiunile in fenghuang superioara,pana atunci nu a dat nimic in plus

Modificat ultima dată: 14 Oct 2020
  5. .White.

.White. Guest

Daca utilizati clientul Seafight veti obtine in plus coroane , yulong sau safanad la scufundarea npc-urilor ( din hartile 21/1-45/1).
    Ex: in zona Al Mahareen luati 4 monede safanad la abordare si la scufundare luati 4 monede safanad si inca 4 monede safanad .
    Pentru cei care utilizeaza clientul Seafight au un bonus de 50% la logarea zilnica .

Eu folosesc clientul Seafight si merge bine .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.