Recomprese

Discuție în 'Întrebări generale' creată de vali2bsal, 13 Iul 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

De cateva zile nu imi arata ce recomprese primesc de la luminite,misiuni,eliminare npc....
    Este vreo problema de la pc-ul meu s-au e de la sistem.
    Va multumesc.

ϮĞѓεεӃϮ apreciază asta.
  2. ☆LiΘη☆Kiηg☆

☆LiΘη☆Kiηg☆ Scriitor în devenire

Acolo unde este fereastra de chat mai este o fereastra care iti arata recompensele

WΘИĐΞЯ și axel apreciază asta.
  3. ϮĞѓεεӃϮ

ϮĞѓεεӃϮ Novice forum

si acum sa inteleg ca tra sa unplem mini harta cu toate chenarele sa vedem ce reconpense am luat, alti se mai si bat pt pct batalie si tra sa am tot timpul fereastra deschisa sa vad cate pct batalie am luat plus mai tra sa dai si clikuri

4. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

fiecare cu masi.

5. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Si acum am inteles misterul intrebarii mele si multumesc celui care a avut acea idee tampita de a trebui sa umplem harta cu ferestre.

6. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Le este mai usor sa ne fure asa, nu iti mai dai seama daca ai primit sau nu ceea ce ai cumparat sau recompensele de la NPC-uri.
    Ca sa fie si mai dificil sa urmarim nici macar ora nu este corecta

https://gyazo.com/6327a0ea46c19301f0027c170d0de0bb

7. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Hai sictir cu frestrele voastre de nepricepiti/

8. mydyla

mydyla Conte forum

nu ajuta cu nimic freastra aia .... daca vreau sa vad amiralii nu mai vad recompensele .... ala care a gandit fereastra aia se vede ca habar nu are de joc .... o ineptie .... vreau sa vad ce amiral apare si recompensa pe care o iau ...

9. axel

axel Team Leader Team Seafight

Va recomand sa deschideti un sondaj pe aceasta tema.
    Feedback-ul prezent va fi transmis mai departe. Multumim.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.