Reducere la payment pentru România

Discuție în 'Propuneri și idei' creată de ∞ŦΆИ€∞, 25 Apr 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriți ca România să beneficieze de o reducere mai mare la payment? (față de situația actuală)

 1. DA

  295 vot(uri)
  97,4%
 2. NU

  8 vot(uri)
  2,6%
 1. booghy1973

  booghy1973 De-al casei

  Reiese din "blondul tau neuronal" acest lucru, te-am citat doar. ;) Unde am vorbit eu de cresterea pretului pentru Romania, Cu R nu cu r . Problema este si daca nici acum nu reusesti sa intelegi , o sa incerc sa-ti desenez:
  Eu cumpar un anumit pachet cu 50 euro. pachet care contine printre altele 25 tunuri suzeran lvl 4 sa zicem.
  Tu fiind de alta nationalitate ca sa nu mai zici ca am ceva cu turcii cumperi cu 50 euro 2 pachete respectiv 50 tunuri.
  Pai unde este fair play-ul cand noi concuram pe acelasi server?
  I-am dat pe turci ca exemplu pentru ca stiu ca ei au preturi mult mai avantajoase, nu pentru ca as avea ceva cu ei. Multumesc pentru info legat de paymentul maghiar si cel din Venezuela . cu V nu v , nu stiam. Din felul in care te exprimi in scris si la cum omori limba romana nu e de mirare ca nu intelegi. Care voi, ca eu am spus doar de tine ca le tii partea. Dar se pare ca tu nem tudom roman. ;)
   
 2. *ensis*

  *ensis* Pretendent


  multumesc de apreciere.........si pentru ca tot sunt atat de blonda, dar amabila, iti desenez :
  Ex.
  1 pachet taisuri pt un juc din Romania = 7.59 eur
  1 pachet taisuri pt un jucator din Franta, Germania etc =9.99 eur
  tu spui ca suntem discriminati conform ORDONANŢEI nr.137 din 31 august 2000.
   
 3. *HellFire*Ro*

  *HellFire*Ro* Comisar forum

  Dar nu poti compara puterea de cumparare a Germaniei cu cea a Romaniei.1800-2200 Germania pe luna vs 500-600 euro pe luna Romania.
   
 4. *HellFire*Ro*

  *HellFire*Ro* Comisar forum

  Si oricum,asta este o discutie inutila.Nu vor scadea preturile.
   
 5. booghy1973

  booghy1973 De-al casei

  Nu este inutila, problema este ca nu suntem uniti si nu le dam ceea ce merita, adica nimic, ca nu pot sa zic din cauza regulamentului ce ar merita. Observ ca 8 au votat impotriva scadetii preturilor, oare or fi fost adminii? :)
   
 6. *ensis*

  *ensis* Pretendent

  Corect, motiv pentru care a fost creat acest subiect. Exemplul cu diferenta de pret , cu valoarea pachetului cumparat in Romania si Germania , a fost strict pentru postarea facuta de colegul nostru despre Ordonanta 137.
  Daca aruncam cu pietre in admini nu rezolva problema , problema poate fi rezolvata daca da, comunitatea romaneasca ar fi unita.
  Aratam cu degetul spre turci, dar turcii , cand le-au modificat pretul , s-au unit si au trimis mesaje, nu au mai cumparat pachete , iar o parte dintre ei au parasit jocul. Noi am strans 294 de voturi in 2 ani, avem colegi care nu au intrat niciodata pe forum, si care se multumesc cu ce pica din cer, sau nu le pasa.
   
  .White. apreciază asta.
 7. *HellFire*Ro*

  *HellFire*Ro* Comisar forum

  8 sunt apa de ploaie,contra 294.. Si nu cred ca au fost doar admini,contra.Cred ca sunt si playeri care au din ce sa cotizeze.
   
 8. *HellFire*Ro*

  *HellFire*Ro* Comisar forum

  Nu aratam cu degetul spre turci..Ei sunt doar un exemplu.Ani la rand au beneficiat de preturi reduse.Acum,ca le-au scumpit si la ei..normal ca au plecat spre alte jocuri,o parte din ei.Altii mai sunt pe joc..si rup programele. ;-)
  Eu am incetat sa mai cumpar pachete de aproape un an..Am ajuns la concluzia ca noi suntem doar banca pentru bigpoint..Si nu primim nimic in schimb..nici macar minimum de respect.. Se poate juca si fara bani..daca vrei. ;-)
   
 9. booghy1973

  booghy1973 De-al casei

  Cum sa fie playeri care sa-si doreasca sa plateasca mai mult? Arata-mi unul care nu vrea sa plateasca mai putin, in afara de admini care primesc gratis. Ei sunt singurii care ar avea un interes ca ceilalti sa achizitioneze mai greu si mai putine pachete avand in vedere ca joaca si concureaza cu ei. Desigur si strainii dar nu cred ca intrau ei pe forumul romanesc sa voteze. De ce nu este vizibil cine cum a votat si poate ne explica cei care au votat impotriva pe ce s-au bazat.
  Sunt anumite jocuri pe care adminii fac profit din tranzactionarea pe sub mana a item-urilor premium, NU am dovezi ca s-ar intampla acest lucru si pe Seafight dar nici nu m-ar mira avand in vedere ca o pot face si ca au dovedit deja faptul ca nu sunt corecti si impartiali.
  A vazut deja toata lumea cum aplica ei sanctiunile in mod arbitrar, cum debuff au primit doar anumiti jucatori, in timp ce altii rup programele in continuare si cum moderatorii de chat care au refuzat sa aplice regulamentul in cel mai sfidator mod posibil modereaza in continuare.
   

Distribuie pagina asta