Reducere la payment pentru România

Discuție în 'Propuneri și idei' creată de ∞ŦΆИ€∞, 25 Apr 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriți ca România să beneficieze de o reducere mai mare la payment? (față de situația actuală)

1. DA

298 vot(uri)
    97,4%
  2. NU

8 vot(uri)
    2,6%
  1. ∞ŦΆИ€∞

∞ŦΆИ€∞ Scriitor în devenire

Pe noi ar trebui să ne intereseze doar de payment-ul nostru, pentru că eu nu câștig 2000 EURO ca un amic din Franța. El ia 2000 EURO la doar 17 ani. Mie mi-ar trebui 17 ani peste 100 de vechime ca să câștig atât în Românica noastră. La un salariu de 400-500 EURO îți poți permite să bagi 4 pachete care totalizează 140 EURO?

2. -~MadMax~-

-~MadMax~- Novice forum

la munca nu la intins mana :)))

3. f!0r!n0-1uk4

f!0r!n0-1uk4 Scriitor în devenire

Da pt schimbare

4. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

Serios? Te plangi ca platesti de 2 ori pretul? Tu nu stiai ca pana si la electrocasnice Romania are preturi mai mari decat cele din Statele Unite, unde btw, sunt producatorii?! Dai cu 100euro mai mult pe un telefon fata de occident si te plangi ca nu esti tratat corect de o companie germana pentru niste biti?! Cata ipocrizie!

-~MadMax~- apreciază asta.
  5. ∞ŦΆИ€∞

∞ŦΆИ€∞ Scriitor în devenire

Nene, vezi ca plânge trank-usul prin 1/1 că nu l-ai atins cu harponul astăzi, lasă-ne pe noi. Continuă să tragi cu cava ta. Noi vorbim de un alt nivel.

6. ϮĞѓεεӃϮ

ϮĞѓεεӃϮ Novice forum

da corect romania si anglia au cel mai scump payment, dar noi nu suntem asa de 'dotati' ca ei la salari

M.I.H.A.I apreciază asta.
  7. mydyla

mydyla Conte forum

... de ce nu faci o tema pentru toate nedreptatile de pe piata ???? ... daca se aduna multe voturi pro o trimitem la guvern , ce zici ??? ...( ai inteles ironia, sper ).... ce legatura are tema asta cu pretul telefonului????

Modificat ultima dată: 28 Apr 2020
  8. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

pai ce preturi is? De unde ai asa informatii? Si cum se aplica, are importanta din ce tara este facut contul sau in ce tara te afli in momentul cumpararii pachetului de la payment?

9. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Da, au un payment la jumatate fata de preturile practicate in romania.

Daca vreti preturi mici, nu bagati nimic si nu intrati pe joc pana nu scad preturile, si sa vezi atunci cum chiar incep sa va ia in serios.

10. =Altair=

=Altair= Guest

Ahoi pirați,

Vom lăsa acest sondaj deschis pentru o vreme cu scopul de a se aduna cât mai mult feedback. Vă rog sa evitați off topicul!

mydyla, *ensis* și ∞ŦΆИ€∞ apreciază asta.
  11. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Diferenta dintre Romania si Belgia,Olanda,Franta..e undeva la 12 euro pe pachet...

12. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

puteti va rog sa prezentati niste preturi de pachete si din ce tara sa pot face o comparatie fata de tara in care sunt! sau se ia in considerare de tara in care a fost facut contul?

13. *ensis*

*ensis* De-al casei

daca va uitati pe internet, la salariu minim pe economie per tara , veti gasi cam asa :

Germania - 1557 eur - payment pachet Favoarea Gisnu = 49.99 eur ( reprezinta 3 % din salariu minim pe economie)
    Franta - 1521 eur - payment pachet Favoarea Gisnu = 49.99 eur ( reprezinta 3,1 % din salariu minim pe economie)
    Turcia - 422 eur - payment pachet Favoarea Gisnu = 24,99 eur ( reprezinta 5,6 % din salariu minim pe economie)
    Romania - 281 eur - payment pachet Favoarea Gisnu = 37.99 eur ( reprezinta 13,5 % din salariu minim pe economie)

si comparativ avem si preturile de la piata , nu stiu daca vi se pare ok ca un pachet la payment pentru un jucator din Germania sa reprezinte 3% din venitul lui,din Franta 3.1%, din Turcia 5.6 %, iar pentru un jucator din Romania pretul de la payment al pachetului reprezinta 13, 5% din venitul minim, net, pe economie. Nu credeti ca este o disctrepanta prea mare intre 3% si 13% fara sa mai luam in calcul ca, preturile din Romania sunt aliniate la nivel UE, in Turcia nu, aceasta din urma nu este membra UE, iar nivelul de trai din Romania este mai scazut? ( ca sa fiu mai explicita lira turceasca are putere de cumparare mai mare pe piata interna decat leul romanesc ).Ma gandesc ca, daca eu am gasit aceste date publice poate si BP sa faca o analiza si o corelare corecta a preturilor de la payment, nu trebuie decat putina analiza si bun simt.

Modificat ultima dată: 28 Apr 2020
    ☆LiΘη☆Kiηg☆, mydyla, miraj și alți 6 apreciază asta.
  14. *ensis*

*ensis* De-al casei

iar pentru tine, dragul nostru coleg din Romania nu iti spun decat "rusinica"si mai invata , pentru ca observ ca tu confunzi "a fi echitabil "cu intinsul mainii. Noi nu cerem pomana de la BP, cerem echitate privind corelarea preturilor, dar realizez ca pentru cei ca tine, multi romani au primit diverse etichete,....... sincer , pe forum te-ai facut de ras.

Bamse71 și .~momo~. apreciază asta.
  15. IceBull3t

Din punctul meu de vedere este o analiza obiectiva si relevanta.

Pot intelege cand cineva nu este bagat in seama pentru ca bate campii rau de tot si nu stie despre ce vorbeste, dar daca calculele respective nu reflecta realitatea, probabil jucam alt joc fata de ceea ce ofera BP-ul si strategia "impecabila" de marketing de a atrage noi jucatori pe servere.

*ensis* apreciază asta.
  16. IceBull3t

La atitudinea pe care o are si intelegerea "subiectului" in discutie, iti recomand sa-i dai definitiile din dictionar pentru o parte din cuvintele folosite. Nu de alta, dar il pui in dificultate si i se incinge jumatatea de neuron odihnit.

Dupa comentariul lui, pare a fi genul de sustinator care se bucura la 2 mici si o sacosa la fiecare 4 ani de mandat.

17. -~MadMax~-

-~MadMax~- Novice forum

Prietene daca vrei sa echilibrezi balanta de plati ,baga o tura la sparanghel si ai rezolvat problema :))))

18. Good_boy23[Go®]

Good_boy23[Go®] Novice forum

Da sunt de acord

19. *ensis*

*ensis* De-al casei

.........uluitor, dar sa sti ca de la 01,01,2020 salariul minim in Romania este de 1346 lei, si tot mai uluitor este ca pentru mai bine de jumatate din romanii care muncesc in Romania , si sunt platitori de taxe , cam asta este venitul. Si daca am militat pentru reducerea paymentului nu inseamna ca venitul meu este de minim pe economie, ci inseamna ca sunt impotriva unei nedreptati pe care o face BP.
    Dar tu sti vorba aia ""unde D-zeu nu da, nici nu cere" asa ca nu ma mai obosesc "...äcademicianule"....sa iti explic ce inseamna unitate si nationalism.

20. IceBull3t

Bobytza (cu tot respectul pt madmax, dar ala chiar gandea in film) nu e logic ceea ce zici tu, nu are nici in clin si nici in maneca cu gandirea unui om coerent.

Ai si exemple, mura in gura, matematica si nu fictiune, daca ti se pare ca cineva fabuleaza poti veni cu contra argumente. Mai exact explici unde s-a gresit si oferi solutia corecta.

Orice om care incearca putin sa lege 2 idei, va intelege cred/sper eu ca e aberant sa ceri de 5 ori mai mult pe un pachet la piata unor jucatori care au un salar minim pe economie, culmea, de 5-6 ori mai mic. E MARKETING GANDIT PROST.

Da, unii din noi castigam mai mult decat minim pe economie, dar atata timp cat am ajuns sa castig mai mult decat minim pe economie, clar nu am de gand sa platesc o suma "aberanta" pe niste item-uri virtuale, suma pe care o pot folosi in realitate pe un weekend la munte/mare (corect , e decizia mea). Si toate astea la 2-3 luni distanta cand se baga pachete de sute de euro.

Acum, daca tu consideri ca e bine sa muncesti (indiferent de cate mii de euro castigi tu) si in momentul in care cineva vine cu o propunere prin care poti economisi ceva bani, un mizilic pentru tine, e o propunere/idee gresita si eronata. Sincer iti recomand sa-i rogi pe cei de la bigpoint sa-ti faca ceva pachete preferentiale pana la limita de sus pe care ti-o permiti sau cand incepi sa te gandesti ca parca e prea mult totusi.

Nu am inteles si probabil nu voi intelege niciodata gandirea oamenilor care se bucura la aia 2 mici si o sacosa, cu atat mai putin a ta.

Legat de uitat in oglinda, mereu ma admir cat de simpatic sunt. Cat despre "asistati social" probabil eram analfabet in momentul de fata si mai luam un mic din sacosa.

*ensis* și ∞ŦΆИ€∞ apreciază asta.