Sugestie Reducere sanctiuni pe chat 2

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Spirit_Breaker, 1 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

1) Trebuia sa mai lasati topicul deschis sa pot sa raspund si eu.
    2) Este un joc cu pirati, si piratii nu erau preoti, si aveau un limbaj mai vulgar.
    3) Am zis doar sa reduceti sanctiunile, un ban de 1 zi sau maxim 3 zile ar fi mai ok nu 7 zile.
    4) Si da am meritat ban-ul pe chat, numai ca e prea mult 7 zile...

2. I_see_you

I_see_you Guest

1. Teme (threads) încheiate
    Dacă un moderator închide o temă, atunci nu o mai redeschide. O temă se încheie cu un motiv întemeiat, chiar dacă acesta nu poate fi observat la prima vedere. Motivul îl poţi afla mereu de la moderatorul forumului.

Eşti de părere că moderatorul a închis tema din propriul interes sau vrei să depui o plângere generală? În acest caz, poţi trimite un MP unui supermoderator sau unui administrator de forum.

2. Conform logicii dumneavoastra ar trebui sa facem si alte lucruri care le faceau piratii. Piratii suntem numai pe mare, pe chat suntem oameni de diferite varste:
    3. Nu ar fi mai bine sa pastrati un limbaj civilizat in comunitate si sa respectati regulamentul ca sa nu avem ocazia sa discutam despre sanctiuni sau sa le aplicam ?

4. In unele cazuri sanctiunile sunt mai aspre si pot duce pana la blocarea contului principal, tocmai pentru a descuraja limbajul vulgar si incalcarile grave ale regulamentului.

TEMA INCHISA.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.