Sugestie Reducere sanctiuni pe chat

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Spirit_Breaker, 1 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Eu ca am luat ban pe chat 7 zile si imi vine sa ma las de joc ca e plictiseal mare... In primul rand cand vad ca jocul e foarte dezechilibrat nici nu mai trag pe un jucator cu HP mai mare de 300.000 pentru ca e risipa foarte mare , si oricum trag degeaba. Dupa cum vedeti, din cauza ca BigPoint a stricat echilibrul jocului tensiunea s-a mutat pe chat, jucatorii au renuntat sa se mai bata pe mare iar banurile pe chat se inmultesc. Cred ca ar trebui sa fiti mai indulgenti cu sanctiunile pana BP se gandeste sa faca o schimbare si sa echilibreze jocul.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Din postare inteleg ca una dintre placerile dumneavoastra, in acest joc, este cea de a folosi un limbaj vulgar si de a va insulta colegii. Jocul, fara aceasta optiune este ... plictisitor. Un ban de 7 zile in chat releva cel putin un astfel de comportament.

Multumim pentru feedback. El va fi comunicat mai departe.

Tema inchisa!

(NemeSyS) apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.