Sugestie reducerea timpului acordat farmarii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Zeusian, 9 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

jocul presupune peste 99% farm, ceea ce este foarte plictisitor,

de aceea propun limitarea farmului intr-un fel sau altul,

fie prin reducerea costului unor ghiulele pvp,
    acordarea gratuita zilnica a unor astfel de ghiulele cu "topirea" excedentului tot zilnic,
    limitarea numarului de perle ce poate fi facut pe zi si a nr de luminite, nave de raid si admirali ce pot fi facuti intr-o zi

etc etc

2. Dorin

Dorin Scriitor activ

cum limitarea la perle. Nu inteleg. Adica daca eu am o gramada de harti si alte variants sa fac perle sa nu pot face? Atunci pt ce sa mai cotizez pentru harti daca s-ar introduce asta. E cea mai proasta ideeo auzita vreodata. Bun si sa zicem la o adica se limiteaza toate ce faci apoi. Asta ar incurca foarte mult pe cei care nu sant full deja

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

este o varianta folosita de alte jocuri, in diverse forme, poti face doar x moneda de un anumit tip pe saptamana. si nu s-a plans nimeni pana acum de aceasta varianta :) tre totusi facuta dupa o analiza forte ... este o varianta de lucru, nu singura, nu neaparat. eram mai multumit daca raspundeai la problema principala, si anume REDUCEREA TIMPULUI ACORDAT FARMARII ... astept opinii la acest subiect, nu la o varianta a nus carei dezvoltari,

un exemplu ar fi limitarea la 100k perle/ saptamana care pot fi facute in behemont - ar putea dinamiza jocul in mod semnificativ, daca gresesc ....
    numarul de pb pe care il poti lua de pe un jucator este limitat la 2 scufundari/ zi si nu se mai plange nimeni :))
    stima

Modificat ultima dată: 9 Feb 2014
  4. jhacky

jhacky Novice forum

Iar daca X este la munca de luni pana vineri el sta sambata si duminica si recupereaza
    Inloc sa pui ideea de a se scoate acest limit de 2 scufundaturi la 24 ore tu spui sa se ajunga alte limite, nu este o idee buna, daca X joaca doar la event si face 1mil perle si Y joaca doar o saptamana pe luna in behemoth si face 200k perle, limita ar trebui luata in calcul jucator cu jucator si este doar o pierdere de timp

5. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Pentru un NPC-ist sau teleghidat jocul presupune 99% farm :D
    Adica eu sa alerg toata ziua dupa admirali si din ora in ora dupa marduk si sa ma bat prin raid si dupa un anumit timp sau perle castigate sa fiu trimis la culcare deoarece am atins limita, iar tu sa dormi si sa primesti ghiulele moca ca sa ai cu ce sa tragi daca ai chef sa intri pe joc ?!?!?!.Tu vrei sa incurajezi pomana si inactivitatea si sa limitezi activitatea jucatorilor, super tare ideea. :D

Poti sa joci alte jocuri unde exista implementata aceasta varianta, avand in vedere ca sunt jocuri diferite este normal sa fie si reguli sau restrictii diferite, altfel ar fi toate la fel.

Modificat ultima dată: 14 Feb 2014
  6. Zeusian

Zeusian Comisar forum

exista o limitare a logicii exprimarii. nici unul nu raspunde la problema ridicata

REDUCEREA TIMPULUI ACORDAT FARMARII PRIN CONSTRUCTIA JOCULUI SI DECI SI A TELEGHIDARII!!!

sa inteleg ca va place sa farmati toata ziua? daca nu exista posibilitatea sa folositi programele? nu stiu
    veniti cu alte propuneri!!!!!

sau scrieti la subiect sau va rog respectuos sa va abtineti.

multumesc

7. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Ti-ai pus vreodata problema ca poate tu nu reusesti sa te faci inteles ? Ai venit cu o gramada de idei preluate din alte jocuri, niciuna proprie sau clara pe care sa o duci pana la capat. Te intreb acest lucru deoarece vad ca toti cei care au postat au nelamuriri, iar majoritatea userilor din acest forum nici macar nu s-au obosit sa comenteze ideile tale. Este doar parerea mea personala si sper sa o tratezi ca atare.
    "Farmare" din cate stiu eu se foloseste pe alte jocuri, aici se face gold si/sau perle. Ai doua posibilitati in acest joc ca sa-ti cresti nava: "farmezi" toata ziua sau bagi cardul Daca doresti sa reduci timpul acordat acestor activitati ai posibilitatea achizitionarii munitiei si perlelor necesare contra cost 24/24, 7/7, uneori chiar la oferte speciale. Nu toti cei care "farmeaza" folosesc programe deci tipatul tau nu are nici o logica si este incorect sa-i bagi in aceeasi oala. Pentru "teleghidati" exista un regulament care ar trebui respectat si aplicat, nu poti sanctiona jucatorii activi prin introducerea unor limite din cauza acestora.
    Te-ai gandit ca poate jucatorii "farmeaza" de nevoie deoarece nu doresc sa bage bani ? Nu confunda "farmarea" cu folosirea programelor. Vrei o propunere simpla? Baga bani, baga bani. :)
    Ce anume din ceea ce am spus eu sau ceilalti nu este la subiect ?
    Cine ar trebui sa se abtina ??

8. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

zeusian, tu te poti muta deja pe acel joc de care pomenesti mai sus, ca saprimesti totul gratis, oricum nu-ti vom simti lipsa. Aici nu vei primi nimic gratis, asa ca pune osul la munca, daca vrei sa cresti, intra mai des, nu numai la evente, si nu mai abera.

9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim pentru idee. Tinand cont de feedback-ul colegilor Dvs. propunerea nu va fi inaintata mai departe.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.